Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees

De geur +

Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees - De zorgeloze lichtheid van een ontspannen zomerdag

Frisse citroenen, kostbare houtsoorten en wrange theeakkoorden smelten samen in Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees om een onweerstaanbare, zomerse compositie te creëren. Het exclusieve parfum voor mannen en vrouwen weet de lichtheid van een ontspannen zomerdag om te zetten in een heerlijke geur. De stralend heldere en verfijnde compositie roept herinneringen op aan zorgeloze uren en gezellige wandelingen in de schaduw van intens geurende citroenbomen.

De geur opent met een sprankelende, verkwikkende en frisse topnoot. Calamondin sinaasappel en petitgrain vormen een wrang, zuur citrusakkoord dat wordt omringd door warme, kruidige kardemom. De hartnoot ontvouwt het intense aroma van groene thee en maté absolu en pittig-frisse koriander. De basis combineert elegante houtnoten van Virginia ceder, een opvallend cistusakkoord en de verleidelijke sensualiteit van muskus. Een moderne geur, verbluffend fris en vol zomerse lichtheid.

Het luchtige, heldere en moderne karakter van Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees wordt ook weerspiegeld in het ontwerp van de flacon. De glazen flacon van hoge kwaliteit maakt indruk met zijn heldere vormen en minimalistische elegantie. De eenvoudige, cilindrische vorm en het kristalheldere glas benadrukken de lichtheid en zomerse frisheid van de compositie. Het katoenen label met zijn opvallende ontwerp doet denken aan naamplaatjes van kleding - een speelse knipoog naar Maison Margiela 's replicamodelijn. De hals van de fles is omwikkeld met een smal wit katoenen koord, wat het ontwerp een nonchalante, maritieme touch geeft. De minimalistische, moderne look wordt afgerond door de glanzende zilveren spuitkop.

De Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees maakt deel uit van de exclusieve Replica collectie, die inspireert met onconventionele en verfijnde geuren. Deze buitengewone collectie heeft zich tot taak gesteld om zeer speciale en kostbare ervaringen en herinneringen om te zetten in exquise geuren die steeds opnieuw kunnen worden ervaren. Met hun verfijnde composities vieren de parfumeurs deze speciale momenten en slagen ze erin om vergeten herinneringen te doen herleven en intense gevoelens en emoties op te wekken door de geur alleen.

Achter de zomerse, frisse Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees zit het Franse luxelabel Maison Margiela. Het Parijse modehuis staat bekend om zijn ongewone, avant-gardistische en deconstructivistische ontwerpen. Het werd in 1988 opgericht door de Belgische modeontwerper Martin Margiela en maakt nu deel uit van de DIESEL Group.Martin Margiela, die zelf tot 2009 voor het bedrijf werkte, kenmerkte de uitzonderlijke stijl van het huis vanaf het allereerste begin. Zijn ontwerpen, die bewust normen ondermijnden en de regels van de mode-industrie tartten, maakten het label wereldwijd bekend en gaven het een zekere uniciteit in de luxe-industrie. John Galliano, voormalig Dior-ontwerper en ook bekend om zijn ongewone creaties, is sinds 2014 creatief directeur van het huis.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten