Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees

De geur +

Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees - De zorgeloze lichtheid van een ontspannen zomerda

Frisse citroenen, fijne houtsoorten en wrange theeakkoorden smelten samen tot een onweerstaanbare, zomerse compositie in Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees. Het exclusieve parfum voor vrouwen en mannen weet de lichtheid van een ontspannen zomerdag om te zetten in een heerlijke geur. De stralend heldere en verfijnde compositie roept herinneringen op aan zorgeloze uren en gezellige wandelingen in de schaduw van intens geurende citroenbomen.

De geur opent met een sprankelende, verkwikkende en frisse topnoot. Calamondin sinaasappel en petitgrain vormen een wrang, zuur citrusakkoord dat wordt omringd door warme, kruidige kardemom. De hartnoot ontvouwt het intense aroma van groene thee en maté absolue en pittig-frisse koriander. De basis combineert elegante houtnoten van Virginia ceder, een opvallend cistusakkoord en de verleidelijke sensualiteit van muskus. Een moderne geur, verbluffend fris en vol zomerse lichtheid.

Het luchtige, heldere en moderne karakter van Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees wordt ook weerspiegeld in het ontwerp van de flacon. De hoogwaardige glazen flacon overtuigt met heldere vormen en minimalistische elegantie. De eenvoudige, cilindrische vorm en het kristalheldere glas onderstrepen de lichtheid en zomerse frisheid van de compositie. Het label van katoen met zijn opvallende ontwerp doet denken aan naamplaatjes van kleding - een speelse verwijzing naar de modelijn Replica van Maison Margiela. De hals van de fles is omwikkeld met een smal wit katoenen koord, wat het ontwerp een nonchalant maritiem tintje geeft. De minimalistisch-moderne look wordt afgerond door de glanzende zilveren sproeikop.

De Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees maakt deel uit van de exclusieve Replica collectie, die inspireert met onconventionele en verfijnde geuren. De buitengewone collectie heeft zichzelf tot taak gesteld om zeer speciale en kostbare ervaringen en herinneringen om te zetten in exquise geuren en ze zo steeds opnieuw te beleven. Met hun verfijnde composities vieren de parfumeurs deze speciale momenten en slagen ze erin om vergeten herinneringen te doen herleven en intense gevoelens en emoties op te wekken door geur alleen.

Achter de zomerse, frisse Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees zit het Franse luxelabel Maison Margiela. Het Parijse modehuis staat bekend om zijn ongewone, avant-gardistische en deconstructivistische ontwerpen. Het werd in 1988 opgericht door de Belgische modeontwerper Martin Margiela en behoort tegenwoordig tot de DIESEL Group. Martin Margiela, die zelf tot 2009 voor het bedrijf werkte, heeft de buitengewone stijl van het huis vanaf het begin vormgegeven. Zijn ontwerpen, die bewust normen ondermijnden en de regels van de mode-industrie tartten, maakten het label wereldwijd bekend en gaven het een zekere uniciteit in de luxe-industrie. Sinds 2014 is John Galliano, voormalig Dior-ontwerper en ook bekend om zijn ongewone creaties, creatief directeur van het huis.

Kopnoten:
Petitgrain
Sinaasappel
Kardemom
Hartnoten:
Groene Thee
mate-absolue
Koriander
Basisnoten:
Virginiaceder
zonneroosje-absolue
muskus
Jaar van uitgave:
2018
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten