Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica Matcha Meditation

uitverkocht producten +

De geur +

Maison Margiela Replica Matcha Meditation: Een geur van rus

De Maison Margiela Replica Matcha Meditation Eau de Toilette is niet alleen een ontdekking voor theeliefhebbers. Het rustige en mooie karakter voegt op elk moment een harmonieuze noot toe aan de dag of avond. Bloemige en zoete noten overheersen en vormen een evenwichtige relatie met de thee. De geur spreekt dus meer vrouwen aan, maar sommige mannen zullen ook zeker genieten van deze onconventionele creatie. In het begin krijgt de wrange groene thee een citrusfruitige noot door bergamot en mandarijn. In het hart ontvouwt zich matcha thee, oranjebloesem en jasmijn veranderen de eigenlijk wrange thee in een heerlijke geur. Tot slot maken witte chocolade en benzoë de eau de toilette heerlijk romig en doen ze denken aan thee met melk en suiker.

De karakteristieke flacon van de Replica-collectie met zijn cilindrische flacon en witte katoenen label krijgt een mooi detail door het witte koord aan de hals van de flacon. Het elegante en heldere ontwerp onderstreept het vredige karakter van de geur van Maison Margiela Replica Matcha Meditation. De collectie roept olfactorische herinneringen op, in dit geval aan een Japanse theeceremonie. Volgens het label ligt de inspiratie voor deze geur in Tokio.

Maurice Roucel en Alexandra Carlin werken allebei voor de Duitse geur- en smaakproducent Symrise en hebben Maison Margiela Replica Matcha Meditation gecreëerd, een tijdloze theegeur. De wereldwijd actieve groep heeft zijn hoofdkantoor in Holzminden en heeft daar ook de eerste Duitse parfumschool. Roucel en Carlin voltooiden hun opleiding echter in Frankrijk. Terwijl Carlin studeerde aan het gerenommeerde ISIPCA in Parijs, ging Roucel na zijn studie scheikunde in de leer bij Chanel's huisparfumeur Henri Robert. Daar ontwikkelde hij zijn eigen stijl, die hem veel succesvolle creaties opleverde. Hiertoe behoren Be Delicious van Donna Karan en Insolence van Guerlain.

Als nichehuis vertrouwt Maison Margiela zelden op grote reclameconcepten. In plaats daarvan ligt de nadruk op de kwaliteit van de geuren. Toch is de verpakking altijd een blikvanger die het karakter van de geur aangeeft. Op de Maison Margiela Replica Matcha Meditation zie je een vrouw met donker haar in een vlecht, die een kop lichte thee aan haar mond houdt. Op de lichtgroene tafel staan witte snoepjes, die worden genuttigd tijdens een traditionele theeceremonie. Dit sluit de cirkel naar het bloemig-zoete karakter van deze theegeur, die olfactorisch niet alleen de thee maar de hele ceremonie vertegenwoordigt.

Kopnoten:
Groene Thee
Mandarijn
Bergamot
Hartnoten:
matcha
sinaasappelbloesem-absolue
Jasmijn
Basisnoten:
witte chocolade
Siam-benzoë-absolue
Mos
Parfumeur:
Maurice Roucel, Alexandra Carlin, Symrise
Jaar van uitgave:
2021
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten