Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica On A Date

uitverkocht producten +

De geur +

Maison Margiela Replica On A Date - een rendez-vous in de wijngaarden

Maison Margiela Replica On A Date roept het opwindende gevoel op van een exclusief rendez-vous in de wijngaarden. Omringd door prachtige natuur, goede wijn en de zonsondergang staren de geliefden elkaar diep in de ogen. De Eau de Toilette 2022 vangt dit onvergetelijke moment.

Het begint met kruidige roze bessen, frisse bergamot en zwarte bessenlikeur. In de hartnoot ontvouwt zich een verleidelijke bloemengeur van roos, roosgeranium en davana. Tegen het einde overheersen de aardachtige groene noten van patchoeli, vetiver en mos. Musk zorgt voor genoeg warmte om je goed te voelen.

Het parfum wordt beschouwd als een uniseks parfum, maar de zoetheid en bloemigheid zouden meer vrouwen of mannen moeten aanspreken die van dit soort geuren houden. Het lijdt geen twijfel dat het parfum een heel uniek karakter heeft en een heerlijke metgezel is voor een romantisch diner.

Net als alle flacons in de replicalijn heeft de Maison Margiela Replica On A Date een minimalistisch maar gedetailleerd ontwerp. In overeenstemming met het thema glinstert de kleur van de geur in een oranje tint die doet denken aan de ondergaande zon. De verpakking onthult ook de inspiratie van het parfum. Aan de linkerkant van het doosje is een foto geplakt. In het licht van de ondergaande zon zitten een vrouw en een man aan een tafel met wijnglazen en rozen. De wijngaarden vervagen op de achtergrond. Dit beeld straalt warmte en het mooie gevoel van liefde uit.

Carlos Benaïm groeide op met de intense geuren van Marokko. Geboren in Tanger als zoon van een apotheker, werd hij niet alleen omringd door de geuren van fruit en kruiden op de markt, maar ook door die van geëxtraheerde en gedroogde planten in de apotheek. Na zijn studie scheikunde ging hij naar Frankrijk om parfumeur te worden. Zijn eenvoudige, harmonieuze composities zoals Maison Margiela Replica On A Date hebben sindsdien de wereld verrukt. Zijn grootste successen zijn Libre van Yves Saint Laurent en Icon van Dunhill.

De promotiefoto van Maison Margiela Replica On A Date brengt ook de romantische sfeer van een avond rendez-vous over. De foto is in een sensueel oranje. De flacons van Replica On A Date staan op een oud wijnvat, donkere druiven rusten in een wijnglas, rozen liggen links en rechts van de flacons. De foto laat niet alleen de belangrijkste geuren zien, maar suggereert ook dat de avond na het romantische diner nog niet voorbij is.

Kopnoten:
Roze Peper
Bergamot
zwarte-bes-likeur
Hartnoten:
Turkse Damascenaroos
roosgeranium
davana
Basisnoten:
Indonesisch patchoeli
muskus
Vetiver
Mos
Parfumeur:
Carlos Benaïm
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten