Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Solo Loewe

De geur +

Loewe Solo Loewe - harmonie, spanning en dynamiek uit een corucopie van geuren

Het geheim van de tijdloze en tegelijkertijd moderne mannengeur Loewe Solo Loewe, gelanceerd in 2005, ligt in zijn contrasten. De juxtapositie van olfactorische contrasten creëert een spannend parfum vol uitersten. Verkwikkende frisheid ontmoet mysterieuze mystiek, elegantie ontmoet sprankelende kruidigheid. Een hoorn vol unieke geuren werkt in harmonie. De stappen van de traditionele geurpiramide blijven onopgemerkt.

Unieke geurakkoorden maken Loewe Solo Loewe tot een fascinerende ervaring. De krachtige, mystieke geur van vochtige steen groeit uit de exotische geur van guave, fijn aromatische lavendel, de muntaroma's van boldo, het sprookjeskruid en groen-kruidige tijm. Een nuance van sprankelende frisheid werd gekenmerkt door de parfumeurs als een Hesperide akkoord. Het wordt gevormd uit sappige citroen, zoetige bergamot en heerlijke mandarijn. Een droog houtakkoord zorgt voor veel mannelijke elegantie. Fijn sandelhout, kasjmierhout en patchoeli geven het parfum een luxe, gedistingeerde charme. Tot slot vervolledigt een scherpe, kruidige, mannelijke, dynamische indruk de geurbeleving, die in zijn geheel lijkt op een kostbaar schilderij. Steranijs, komijn en kaneel vinden hun tegenhanger in verleidelijk zoete marsepein, wat een sensuele nuance in het spel brengt.

Loewe Solo Loewe viert een evenwicht van extreme tegenstellingen. Zachte accenten zoals guave, marsepein, kasjmier en sandelhout, gecombineerd met intensief kruidige, bittere aroma's, zorgen voor een onvergetelijk parfum.

Kopnoten:
guave
Lavendel
boldo
Tijm
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
tangerijn
komijn
Muskaat
Kaneel
marsepein
Basisnoten:
kasjmir
Patchoeli
Sandelhout
Parfumeur:
Laurent Le Guernec, Emilio Valeros, Carlos Benaïm
Jaar van uitgave:
2005

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten