Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Agua Miami

uitverkocht producten +

De geur +

Vakantiesfeer in unisex: Loewe Agua Miami

Een fris vakantiegevoel en een spannende bloemensamenstelling zijn het geheim van Loewe Agua Miami ! De geur past in de trend van Unisexparfums en ontvouwt zich op de huid van zowel mannen als vrouwen om een eersteklas, aromatische ervaring te creëren.

De topnoot opent Loewe Agua Miami met Italiaanse mandarijn, bittere sinaasappel en citroen. De hartnoot vult de citrusaroma's aan met een bloemencombinatie. Zachte lelietjes van de vallei, petitgrain en neroli, gewonnen uit de bloemen van de bittere sinaasappel, komen hier harmonieus samen. De basisnoot van iris en muskus Loewe Agua Miami vormt de conclusie van. Het geeft de parfumcreatie een vleugje aardse warmte, in aangenaam contrast met de fruitige opening. Geïnspireerd Loewe Agua Miami - zoals de naam al zegt - door de levensstijl van de zonnige stad in Florida.

Miami staat voor ontspannende uren op het strand en warme nachten vol Latijns-Amerikaanse geluiden. Overtuigen kan Loewe Agua Miami ook passen door de lange houdbaarheid op de huid. Dit parfum staat door de zomeravonden heen gedanst met gemak. De levendige frisheid van de geur is perfect voor het warme seizoen, de feestdagen en alle grijze dagen wanneer u een beetje zomerse sfeer in uw dagelijks leven wilt brengen.

Kopnoten:
Italiaanse mandarijn
Sinaasappelbitter
Citroen
Hartnoten:
Petitgrain
Neroli
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
muskus
Iris
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-32%1