Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Solo Atlas

De geur +

De fascinerende geur van het Atlasgebergte

Zacht, rokerig en gegarandeerd uniek - met deze kwaliteiten voldoet Loewe Solo Atlas aan de eisen van stijlbewuste mannen. Het parfum van het traditionele Spaanse merk speelt met contrasten om een geheel nieuwe compositie te creëren die tegelijkertijd modern en elegant is.

Het parfum opent met een topnoot van pittige mandarijn, Tunesische neroli en een vleugje roze peper. De opwindende combinatie kan mannen die op zoek zijn naar een geur die zowel kruidig als zomers is, onmiddellijk inspireren en imponeren. Vooral neroli, dat wordt gewonnen uit de bittere sinaasappelboom, krijgt veel aandacht in deze compositie. De volgende hartnoot is een waar vuurwerk van aroma's uit Noord-Afrika en het Atlasgebergte daar. Marokkaanse hars, Egyptische oranjebloesem en petitgrain uit Tunesië toveren samen een even mannelijke als warme ervaring tevoorschijn. De hele zaak is letterlijk gekruid met een snufje zout.

De laatste basisnoot is ongewoon en daarom bijzonder opwindend. Dit is waar de bloemige elementen van Loewe Solo Atlas in het spel komen. Lelietjes-van-dalen en pioenroos vormen een mooi contrast met de vorige geuren. Ze worden aangevuld met enkele klassieke aroma's die altijd erg populair zijn in mannengeuren: amber, muskus en vooral wierook en vetiver. Loewe Solo Atlas is een parfum voor iedereen die iets bijzonders waardeert!

Kopnoten:
Mandarijn
Tunesische neroli
Roze Peper
Hartnoten:
mastiekhars
Petitgrain
Egyptische sinaasappelbloesem
zout
Basisnoten:
Lelietje-van-dalen
Pinksterroos
wierookhars
Haïtiaanse vetiver
Amber
muskus
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-18%1