Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-30%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Solo

De geur +

Loewe Solo: Een geur die de Spaanse zon in zijn hart draag

Loewe Solo is een prachtige metgezel voor op kantoor en in het dagelijks leven. De frisse, kruidige geur geeft een gevoel van reinheid en ondernemingszin. De sillage is alleen in het begin sterk, in de loop van de geur trekt hij zich terug en past dus heel goed in gesloten ruimtes, want Loewe Solo lijkt niet opdringerig.

Het begin van Loewe Solo is fris, enigszins fruitig en kruidig. Guave en lavendel in de topnoot worden snel ingehaald door mandarijn, bergamot en citroen in de hartnoot. Hier doet de geur denken aan een boomgaard in Zuid-Europa, omgeven door lavendelvelden. Tijm, nootmuskaat en kaneel maken de hartnoot compleet met hun subtiele geurnuances. De basisnoot van patchoeli en kasjmier zorgt voor een flatteuze warmte en tegelijkertijd voor wat rokerige noten.

De geur behoudt de hele tijd een gedistingeerde terughoudendheid. Het streelt de zintuigen als een zacht briesje. De frisheid omringt zich met hints van fruit, kruiden en hout. De geur neemt je mee naar de Middellandse Zeekust, de geur van de zee wordt op een steile klif geblazen waar rijpe citrusvruchten hun fruitig-frisse geur verspreiden. De aarde ruikt kruidig, de bomen verdampen hun etherische oliën in de hitte en een veld lavendel staat op de achtergrond. Loewe Solo verdrijft de zomerhitte met zijn frisheid. Op koudere dagen, brengt het de zon in het hart.

Kopnoten:
guave
Lavendel
Hartnoten:
Tijm
Bergamot
Citroen
Mandarijn
Muskaat
Kaneel
Basisnoten:
Patchoeli
kasjmir
Parfümeur:
Carlos Benaïm, Laurent Le Guernec, Emilio Valeros
Jaar van uitgave:
2004

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten