Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe 7 Cobalt

De geur +

Jong, dynamisch, kruidig-fris - dat is hoe de Loewe ruikt. 7 Cobalt

Pikant-fris met een intense, dynamische, zeer moderne signatuur is de Loewe 7 Cobalt. De aromatische mannengeur van het traditionele Spaanse huis overtuigt door zijn verrassende samenstelling en mysterieuze koelte.

Geïnspireerd door de oneindige uitgestrektheid van de ruimte en haar onpeilbare, eeuwige geheimen, creëert de Loewe 7 Cobalt een heerlijke melange van zeven verschillende aroma's. Deze schijnbaar contrasterende ingrediënten smelten samen in de buitengewone compositie om een harmonieuze, geraffineerde geur te creëren vol dynamiek en moderne frisheid.Zachtjes op de achtergrond ligt een heerlijk kruidige wierook absolue die een warme, aangename basis creëert met zijn balsamico, licht citroenachtige aroma. Zwarte bes brengt frisheid en lichtheid met zijn fruitige, wrange noot, terwijl tonkaboon een troostende warmte uitstraalt met zijn unieke gourmand zoetheid.De intens kruidige, licht hete nuances van roze peper en kruidnagel doorbreken het harmonieuze samenspel en geven Loewe 7 Cobalt een pittige kick die de compositie verlevendigt. De houtig-balsemachtige geur van vetiver geeft diepte aan het parfum met zijn aardse, rokerige, wortelachtige noten. Kruidige salie completeert de Loewe 7 Cobalt met zijn aromatische, houtachtige nuances en verankert de opwindende, dynamische geur.

Met zijn koele frisheid en intense kruidigheid is Loewe 7 Cobalt een interessante maar onopvallende geur die perfect is om dagelijks te dragen. De ongewone, moderne compositie met veel dynamiek en lichtheid is een ideale zakengeur voor verfijnde mannen, maar kan ook schitteren in de vrije tijd.

Basisnoten:
wierook-absolue
Vetiver
Tonkaboon
Salie
Zware Aalbessen
Kruidnagel
Roze Peper
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-35%1