Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Agua Mar de Coral

De geur +

De Loewe Agua Mar de Coral - Een verklaring van liefde voor koraal

Heldere kleuren en mooie, delicate vormen - koralen zijn als bloemen onder de zee. Wanneer de fijne planten heen en weer bewegen in de oceaanstroming en dansen in de zonnestralen, lijkt het onderwaterlandschap bijna op een bloemenweide waar de planten zachtjes wiegen in de wind. Het Spaanse luxelabel Loewe heeft met de Agua Mar de Coral een liefdesverklaring aan deze prachtige dieren opgesteld.

Verfrissend aquatisch-groen is de Loewe Agua Mar de Coral, met een fruitige topnoot vol citrusaroma's, een bloemig-groene hartnoot en een heerlijke, houtig-sensuele basisnoot. Met zijn lichtheid en verkwikkende energie is deze frisse uniseksgeur de perfecte metgezel voor het dagelijkse leven.

De topnoot van Loewe Agua Mar de Coral is een ware citrusexplosie. Het unieke, zoetzure yuzu-aroma ontmoet warme mandarijn en licht bittere grapefruittonen. De delicaat bloemige, zoetzoete neroli-geur van oranjebloesem vervolledigt het citruskwartet en rondt de topnoot vakkundig af.

De hartnoot, daarentegen, is intens sensueel en groen. De subtiele zoetheid van jasmijn combineert met de verleidelijke sensualiteit van lelietjes-van-dalen om een opwindende bloemige geurbeleving te creëren. Het intens kruidige aroma van tomatenbladeren en de koele frisheid van munt zorgen voor een heerlijk contrast en brengen de verschillende nuances perfect in balans.

De verleidelijke basisnoot van Loewe Agua Mar de Coral bevat donker, kruidig cederhout, pittige amber en zoete, gourmand vanille. Stralend zoete, dierlijk-sensuele muskus vervolledigt de heerlijke basisnoot.

Kopnoten:
Yuzu
Mandarijn
Grapefruit
Neroli
Hartnoten:
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
tomatenblad
Munt
Basisnoten:
Ceder
Amber
vanille
muskus
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-20%1