Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Paula's Ibiza

De geur +

We gaan naar Ibiza.

Tropisch fris, exotisch bloemig en flatterend warm - de Loewe Paula's Ibiza doet denken aan zorgeloze dagen, lichtheid en onbedwingbare levensvreugde. De heerlijke uniseks geur is een eerbetoon aan Ibiza, aan de wilde jaren zestig, aan de vrolijke en relaxte hippiecultuur en de onvergelijkbare schoonheid van de natuur.

De bloemig-quatische Loewe Paula's Ibiza is kleurrijk, fun-loving escapisme, gebotteld in kleine flesjes. De heldere, frisse aroma's verspreiden onmiddellijk een zomers gevoel en wekken reislust en een verlangen naar ontspannen uren op het strand.

Het subtiele exotisme en de lichte frisheid van kokoswater openen Loewe Paula's Ibiza. Kruidig-groen galbanum met zijn typische houtachtige en balsamico-aroma, alsmede de fruitig-zoete citrusfrisheid van mandarijnen uit Madegassië completeren de opwindende topnoot. De hartnoot wordt gedomineerd door intens bloemige geuren: zoete, flatteuze duin-narcissen ontmoeten exotische, romige, fruitige frangipani-noten. De subtiel-dierlijke, licht wrange geur van drijfhout vormt een verrukkelijk contrast.De zachte, verleidelijke basisnoot rondt het geheel vakkundig af: Loewe Paula's Ibiza. Zoete, gourmand vanille geeft de geur een troostende warmte, terwijl aardse, houtig-balsamico Sulawesi patchouli en houtachtig-harde amber diepte geven aan de geur.

Deze unieke samenstelling maakt Loewe Paula's Ibiza tot een heerlijk spontane, zorgeloze geur die aanvoelt als een zorgeloze, zonnige vakantie. De perfecte alledaagse geur voor mannen en vrouwen die verlangen naar lichtheid en ontspanning.

Kopnoten:
Galbanum
Mandarijn
kokoswater
Hartnoten:
drijfhout
Duintrechter Narcis
Maagdenpalm
Basisnoten:
Ambra
Indonesisch patchoeli
Bourbon-vanille-absolue
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-11%1