Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe 001 Woman

De geur +

Loewe 001 Woman - Vrouwelijke elegantie in bekwame perfectie

De verfijning van het luxe Loewe 001 Woman parfum dat in 2016 op de markt werd gebracht, ligt niet in de presentatie van buitengewone geurovereenkomsten. Het wordt gekenmerkt door de adembenemende zuiverheid van de noten en het gebruik van de meest kostbare ingrediënten. De betoverende bloemig-zoete geur van vrouwen is sprankelend fris en tegelijkertijd volledig elegant. Het doet denken aan de unieke frisheid van de mediterrane tuinen en geeft ze de magie van het Oosten. Zachte sensuele componenten ronden het parfum betoverend af.Loewe 001 Woman is gebaseerd op een fris citrusakkoord dat alle zintuigen in de opening prikkelt.

Siciliaanse bergamot en sappige mandarijn uit Calabrië krijgen extra pikantheid door een vleugje roze peper. De kern van het parfum viert pure vrouwelijke elegantie met noten van kostbaar sandelhout en bedwelmende geurende jasmijn uit Egypte. Voeg hier een warm accent van zuiver wit linnen aan toe. Een indrukwekkende geur die niet vaak voorkomt in parfums voor vrouwen. Het zorgt voor een ontspannen, veilig gevoel van welzijn en helpt sandelhout en jasmijn om nog intensiever te worden. Warme amber, zachte muskus en heerlijke vanille laten het parfum fascinerend vrouwelijk eindigen.

De Loewe 001 Woman eau de toilette verschilt niet alleen van de parfum samenstelling door de concentraties. Hier wordt peper vervangen door Siciliaanse citroen, sandelhout door roze pioenroos in het hart en vanille door tonkaboon.

Kopnoten:
Bergamot
Roze Peper
Calabrische mandarijn
Hartnoten:
Sandelhout
Egyptische jasmijn
linnen
Basisnoten:
Amber
witte muskus
vanille
Parfumeur:
Emilio Valeros
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

vandaag tot-26%1