Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Aire

De geur +

Zo licht als de lucht en toch gedenkwaardig

Er zijn geuren die een zomer kunnen aanhouden, andere zijn er al tientallen jaren. Dat geldt ook voor de lancering Loewe Aire in 1985. Gemaakt door Olivier Cresp, heeft het een citrus-bloemige geur.

In de topnoot verschijnen mandarijnen, citroenen, petitgrain en galbanum. De hartnoot bestaat uit lelietjes van de vallei, wierook, jasmijn, ambergris en iris. Witte muskus, vetiver en sandelhout ronden Aire de wijn Loewe af.

Als een eau de toilette spray is Loewe Aire een lichte metgezel voor alle warme dagen, die zijn naam "lucht" terecht draagt. Geïnspireerd door een zacht briesje dat uit het land komt en door de tuinen van Madrid zwerft, is Loewe Aire dit een heerlijke, delicate geur voor vrouwen. Loewe Het is Aire gericht op alle vrouwen die zich goed verzorgd willen voelen, zowel in hun vrije tijd als op het werk, zonder anderen te overweldigen met hun parfum. Dus Aire niet alleen in de zomer, maar ook op warme lente- en herfstdagen is Loewe de ideale geur. Omdat ook de duurzaamheid en Sillage zeer indrukwekkend zijn.

Kopnoten:
Galbanum
Mandarijn
Petitgrain
Citroen
Hartnoten:
Ambra
Iris
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Wierook
Basisnoten:
Sandelhout
Vetiver
witte muskus
Parfumeur:
Olivier Cresp, Quest International
Jaar van uitgave:
1985

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-25%1