Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Solo Cedro

De geur +

Loewe Solo Cedro: De harmonie van zee en bo

Het parfum Solo Cedro van Loewe combineert frisse en houtachtige noten. Frisse geurnoten worden aan Solo Cedro gegeven door mandarijn, basilicum, petitgrain, mate, roze peper, nootmuskaat en lavendel. De houtachtige noten zijn afkomstig van guaiac-hout, amberhout en ceder uit Virginia.

Het thema van de Solo geuren met hun vele vertegenwoordigers, die zich elk richten op individuele geurakkoorden, is de harmonie van uitersten. Loewe Solo Cedro combineert zeer frisse geurnuances met de warmte van hout. Het doet denken aan een watergeur, de geur van zee en zand, die zich vermengt met fruitig-frisse mandarijn. Petitgrain geeft frisse, groene en licht citrusachtige noten die zich mengen met koele lavendel en de frisse, kruidige geur van basilicum. Verder wordt de wijn gekruid door vurige peper en warm geurende nootmuskaat. Dit wordt tegengegaan door de kalmerende geur van mate. Het heeft een harmoniserende werking en combineert de houtachtige noten van ceder, guaiac en amber met frisse noten.

Loewe Solo Cedro ontvouwt geen groot geurverloop, maar blijft eerder lineair. De geur blijft echter vele uren hangen met een zeer goede sillage. Loewe Solo Cedro is een geur die bij elke man past. Het is veelzijdig, of het nu in de vrije tijd, op kantoor of bij het sporten is, zijn kruidige frisheid past bijna altijd - zelfs 's avonds.

Basisnoten:
Ceder
Guajakhout
amberhout
Mandarijn
Petitgrain
Roze Peper
Muskaat
mate
Basilicum
Lavendel
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-14%1