Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Aire Fantasía

De geur +

De vrije, zorgeloze geur uit Spanje

Net als het hele Loewe Aire-gamma, straalt ook de Loewe Aire Fantasía vrouwengeur lichtheid en frisheid uit! Maar zoals de Spaanse naam al zegt, hangt er ook fantasie in de lucht - natuurlijk en sprankelend!

De citroenachtige topnoot wordt gekenmerkt door citroen, sinaasappel en grapefruit en het verfrissende effect van mandarijn. De geur dankt zijn elegante bloemige hartnoot aan geurende witte bloemen: magnolia, lelietjes van de vallei en jasmijn. De aroma's van deze bloemen zijn kenmerkend voor alle Aire-geuren van Loewe . De warmte en kruiden komen Loewe Aire Fantasía van de basisnoot van muskus, sandelhout, Siamese benzoë en een vleugje groene vetiver.

Loewe Aire Fantasía geeft de vrouw echt comfort, die met deze geur haar individualiteit in het dagelijks leven wil onderstrepen. Maar het is niet alleen een moment van welzijn - integendeel: de Eau de Toilette omhult de drager zachtjes en licht, maar de duurzaamheid is de hele dag door overtuigend. Loewe Aire Fantasía Van alle geuren van de Aire is het de meest frisse en sprankelende. Het is eerder dromerig dan provocerend. Deze geur is daarom geschikt voor vele gelegenheden in het leven van een zelfbewuste vrouw.

Kopnoten:
Citroen
Sinaasappel
pomela
Mandarijn
Hartnoten:
Magnolia
Lelietje-van-dalen
Jasmijn
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Vetiver
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-22%1