Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Agua de Loewe Mar de Coral

De geur +

Fris, licht en niet alleen in de zomer precies goed

Loewe Agua de Loewe Mar de Coral werd gelanceerd in 2015. Bloemig-aquatisch en met fruitige noten, is de geur gericht op vrouwen en mannen. Eenmaal gecreëerd als een lichte geurcombinatie voor de zomer, inspireert Loewe Agua de Loewe Mar de Coral ook op warme lente- en herfstdagen. Loewe Agua de Loewe Mar de Coral verfrist, gaat verrassend lang mee en bereikt een grote fanclub door haar verfrissende aanwezigheid. De Eau de Toilette is absoluut geschikt voor dagelijks gebruik en gemaakt als een fijne geur, de Eau de Toilette bewijst hoe elegant een lichte geur kan zijn.

De topnoot van de uniseksgeur is heerlijk verfrissend: hier komen de citrusaroma's van yuzu, mandarijn, grapefruit en de etherische olieneroli samen. Na deze frisse start, jasmijn, lelietjes van de vallei, verfijnd met tomatenblad en muntbloesem in het hart. De basis van ceder, amber, vanille en muskus vervolledigt de "Koraalzee".

Zoals de naam al doet vermoeden, werd Loewe Agua de Loewe Mar de Coral geïnspireerd door een zeereis naar het grootste koraalrif ter wereld. Ook de koralen op de flacon laten geen fouten ontstaan. Met deze elegante geur Loewe bewijst het Spaanse luxelabel dat het niet alleen de kunst van de fijnste lederwaren begrijpt, maar ook de wereld van de geuren.

Kopnoten:
Yuzu
Mandarijn
Grapefruit
Neroli
Hartnoten:
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
tomatenblad
Munt
Basisnoten:
Ceder
Amber
vanille
muskus
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-12%1