Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-14%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Agua de Loewe Mar de Coral

De geur +

Fris, licht en niet alleen in de zomer precies goed

Loewe Agua de Loewe Mar de Coral werd gelanceerd in 2015. De geur is bloemig en aquatisch met fruitige noten en is gericht op zowel mannen als vrouwen. Oorspronkelijk gecreëerd als een lichte geurcombinatie voor de zomer, inspireert Loewe Agua de Loewe Mar de Coral ook op warme lente- en herfstdagen. Loewe Agua de Loewe Mar de Coral is verfrissend, verrassend langhoudend en heeft een grote schare fans dankzij zijn verfrissende aanwezigheid. De eau de toilette is absoluut geschikt voor dagelijks gebruik en gemaakt als een fijne geur. Het bewijst hoe elegant een lichte geur kan zijn.

De topnoot van de uniseks geur is heerlijk verfrissend en combineert de citrusachtige aroma's van essentiële olie van yuzu, mandarijn, grapefruit en neroli. Na deze frisse opening bloeien jasmijn en lelietje-van-dalen in het hart, versterkt door tomatenblad en munt. De basis van cederhout, amber, vanille en musk maakt de "koraalzee" compleet.

De inspiratie voor Loewe Agua de Loewe Mar de Coral was, zoals de naam al doet vermoeden, een zeereis naar het grootste koraalrif ter wereld. De koralen op de fles laten ook geen ruimte voor vergissingen. Met deze elegante geur bewijst het Spaanse luxelabel Loewe dat het niet alleen de kunst van de mooiste lederwaren verstaat, maar ook die van geuren.

Kopnoten:
Yuzu
Mandarijn
Grapefruit
Neroli
Hartnoten:
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
tomatenblad
Munt
Basisnoten:
Ceder
Amber
vanille
muskus
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten