Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Esencia

De geur +

Een klassieke mannengeur met een aangename aanwezigheid

De mannengeur Loewe Esencia is sinds 1988 onveranderd verkrijgbaar. De kruidige houtachtige geur werd gecreëerd door Olivier Cresp, de Franse meesterparfumeur, met een boeiende weelde. Hij creëerde de Eau de Toilette met maar liefst 28 componenten.

De topnoten zijn bergamot, galbanum, petitgrain, citroen, groene noten, lavendel, jeneverbessen en dragon. De hartnoot is meer bloemig, beginnend met salie, basilicum en nootmuskaat, maar dan opgaand in rozengeraniums, lelietjes van de vallei, jasmijn, rozen, neroli en dennen. Loewe Esencia wordt afgerond met amber, muskus, patchouli, eikenmos, vetiver, tonkabonen, ceders, sparren, sandelhout en leer.

Hoewel weelderig, is de compositie van Loewe Esencia geenszins overweldigend. Mannelijk en elegant tegelijk, de geur van Loewe Esencia spreekt alle vrienden van fijne luxe aan. Zoals Loewe lederwaren wereldwijd bekend staan om hun uitstekende afwerking en hoge kwaliteit, zo boeit ook de essentie van Loewe, zoals Loewe Esencia het vertaalt, met gemak. Het aangename mannelijke geschenk van de geur vindt altijd nieuwe vrienden, zodat de kring van gebruikers ook na meer dan 30 jaar blijft groeien. Maar Loewe Esencia is geen geur voor heel jonge mannen. Het is meer gericht op hen die precies weten wat ze willen en die hun mannelijkheid niet met grote gebaren hoeven te bewijzen.

Kopnoten:
Bergamot
Estragon
Galbanum
Groene Accenten
Lavendel
Petitgrain
Jeneverbes
Citroen
Hartnoten:
Basilicum
roosgeranium
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Muskaat
Scharlei
Neroli
Pijnboom
Roos
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
leder
muskus
Patchoeli
Sandelhout
Den
Tonkaboon
Vetiver
Ceder
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
1988

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-32%1