Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe Solo Esencial

uitverkocht producten +

De geur +

Loewe Solo Esencial - de mediterrane geur voor manne

Solo Esencial van het Spaanse merk Loewe is een houtachtige, kruidige geur voor mannen. De eau de toilette is licht en heeft een sterk, heerlijk mediterraan karakter met typisch mediterrane ingrediënten zoals hout, fruit, kruiden en specerijen.

De rijke en meesterlijk gecreëerde compositie van Loewe Solo Esencial opent de geurbeleving met frisse en verkwikkende noten van mandarijn, limoen en munt, aromatisch begeleid door lavendel. Het houtachtige akkoord wordt gevoed door guaiac hout in combinatie met patchouli. Het wordt aromatisch afgerond met noten van wierook en tonkaboon. Kruidige aroma's van tijm, rozemarijn, kardemom, nootmuskaat en maté maken de geur compleet.

De Eau de Toilette Loewe Solo Esencial presenteert het merk in een eenvoudig en functioneel, maar elegant en stijlvol minimalistisch ontwerp. De geur werd oorspronkelijk aangeboden in een vierkante, lichtgekleurde flacon, maar wordt nu gepresenteerd in een nieuw kleurrijk design dat deel uitmaakt van de Botanical Rainbow-campagne. Het nieuwe ontwerp wordt consequent gebruikt in alle flacons van de geuren van Loewe Parfums, afgestemd op de desbetreffende geur in een overeenkomstige natuurtint. De slanke, rechthoekige en elegante flacon is gemaakt van hoogwaardig versterkt glas. De flacon is transparant en doorschijnend en heeft een sepiakleurige tint. De verstuiver bovenop de fles wordt beschermd door een cilindrische dop van licht hout.

De herengeur Solo Esencial van het Spaanse bedrijf Loewe werd in 2017 gelanceerd. De geur wordt op de markt gebracht door LVMH. Het maakt deel uit van de Loewe Solo geurcollectie. De inspiratie voor deze collectie is de zonsondergang. Een moment waarop de dag overgaat in de nacht en een staat van evenwicht waarin tegenstellingen en uitersten in harmonie zijn.

De herengeur Solo Esencial van het Spaanse bedrijf Loewe werd in 2017 gelanceerd. De geur wordt op de markt gebracht door LVMH. Het maakt deel uit van de Loewe Solo geurcollectie. De inspiratie voor deze collectie is de zonsondergang. Een moment waarop de dag overgaat in de nacht en een staat van evenwicht waar tegenstellingen en uitersten in harmonie zijn.

De creatieve componist van de mannengeur Loewe Solo Esencial is niet bekend. Verschillende gerenommeerde parfumeurs hebben al de fijnste en edelste geuren gecreëerd voor het traditionele Spaanse huis Loewe, dat is gevestigd in Madrid en werd opgericht in 1846 en beroemd is om luxe mode, lederwaren, luxe artikelen en geuren. De Franse meesterparfumeur Oliver Cresp ontwikkelde bijvoorbeeld de geuren Aire Loewe (1985), Agua de Loewe (2000) of A Mi Aire (2005). Het vrouwenparfum Esencia Femme (2002) werd gecreëerd door meesterparfumeur Alberto Morillas.

Verschillende parfumeurs hebben al geuren ontwikkeld voor de Solo collectie. De eerste geur Loewe Solo (2004) werd gecreëerd door de parfumeurs Carlos Benaïm, Laurent Le Guernec en Emilio Valeros. De geuren Solo Atlas (2021) en Mercurio (2020) zijn creaties van parfumeur Núria Cruelles Borrull. Het is mogelijk dat een van deze parfumeurs ook achter de geur Loewe Solo Esencial zit.

Kopnoten:
tangerijn
Limoen
Munt
Hartnoten:
Lavendel
Tijm
Rozemarijn
Basisnoten:
Wierook
Tonkaboon
Patchoeli
Guajakhout
Jaar van uitgave:
2017
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-23%1