Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique Hommage à l'Homme

De geur +

De Lalique mannengeur Hommage à l'Homme is een vrij levendige, zure en frisse geur en is ideaal als kantoorgeur omdat het mannelijkheid uitstraalt. De kop of topnoot, die direct na het spuiten opvalt, bestaat uit bergamot, saffraan en viooltje en geeft een mooie eerste indruk van het parfum.

Het hart van de edele mannengeur is een harmonieus samenspel van pimentblad, zwarte peper en violet. De hartnoot is merkbaar nadat de geur van de topnoot verdwenen is en vormt het unieke parfumkarakter van elke geur. De basisnoot, die bestaat uit zware geuren die tot een week na het aanbrengen op de huid achterblijven en duidelijk waarneembaar zijn, bestaat uit muskus en oud, evenals cistus.

Als je erop spuit, krijg Lalique je Hommage à l'Homme het gevoel dat er een mengsel van bladeren om je heen springt, heel fris en rijk aan citroen, maar zonder het paarse blad van de topnoot te onderdrukken. De peper is een vrij brutaal ingrediënt en kietelt de neus een beetje, maar vliegt toch snel weg. Na de verkwikkende frisheid van de Lalique Hommage à l'Homme geur is een houtwarm gevoel langzaam maar zeker merkbaar.

Wanneer het op de huid wordt aangebracht, kan het in ongeveer drie uur worden geparfumeerd, wanneer het op kleding wordt gespoten, kan het ongeveer drie keer zo snel worden geparfumeerd. Lalique Het Hommage à l'Homme is een elegante en bijna mystieke geur die bijzonder geschikt is voor mannen met stijl, maar niet voor "kleine jongens".

Kopnoten:
Safran
Bergamot
Viooltjesblad
Hartnoten:
Tonkaboon
Viooltje
Peper
Basisnoten:
muskus
Labdanum
Adelaarshout
Parfumeur:
Christine Nagel, Mathilde Bijaoui
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lalique Hommage à l'Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Posell
zeer mannelijke geur

Deze geur laat vrouwenhoofden draaien! Super! Houdt lekker lang. Elegante herengeur die ook extravagant is. Wie van masculien en tegelijkertijd markant houdt, zal deze geur zeer bevallen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten