Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-70%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique White

De geur +

Lalique White, de citrusfrisse mannengeur

Zuiverheid, perfectie en pure schoonheid zijn concepten die met Lalique White tot leven gebracht kunnen worden. Een hommage naar de kleur wit en zijn eigenaardigheden wordt aangeboden met deze geur, die zo puur en onschuldig is, maar toch zo fris en individueel en fascinerend. Frisse nuances van sekte diepte zijn gekoppeld aan het zuiverende vuur in Lalique White en komen samen in een compositie die niets anders voorstelt dan de absolute waarheid en brengt de drager in het brandpunt van zijn omgeving.

Masculine, zelfverzekerd en vrij van alle ontwrichtende effecten, de drager wordt het centrum van elke verzameling mensen en een blikvanger voor vrouwen die de mannelijke verfijning en sensualiteit waarderen. De topnoot van Lalique White wordt gedomineerd door bergamot, tamarinde en elimi hars en een vleugje fruitig citroenblad. In het hart hoor je witte peper en nootmuskaat, kardemom en violette noten. De basis ondersteunt de gestraalde harmonie met een compositie van mos, cederhout, muskus en edel amber.

Kopnoten:
tamarinde
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
Muskaatnoot
Peper
Viooltje
Kardemom
Basisnoten:
Amber
muskus
Ceder
Parfumeur:
Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lalique White met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Frooking
blind gekocht, geen spijt

Een heerlijke, frisse zomergeur. Citroenachtig maar toch markant pittig, laat me denken aan Voyage van Hermes. De geur blijft bij mij lekker lang geuren. Ook een heel mooie fles. TOP!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten