Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-71%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique Les Compositions Parfumées is een exclusieve collectie van de fijnste geuren, die de Franse juwelier heeft gewijd aan de materialen van zijn kunst - edelmetalen.

Elk van deze edele stoffen vindt zijn reukorgaan in de geuren. De kostbare ingrediënten smelten net zo elegant samen als de metalen in de prachtige juwelen van Lalique .

Lalique Les Compositions Parfumées goedkoop kopen

De geur +

Lalique Les Composities Parfumumée - düfte edler Metalle

De collectie Lalique Les Compositions Parfumées van het Franse luxemerk voor glaskunst, juwelen en parfums bestaat uit een uitgelezen collectie bijzondere geuren. Geïnspireerd door edelmetalen is elke geur in deze collectie gewijd aan een bepaald edelmetaal of een bepaalde edelmetaallegering uit de wereld van de juwelenLalique . Tegelijkertijd worden de metalen geuren geassocieerd met de mooiste parfumfamilies uit de parfumwereld.

De geuren van de Les Compositions Parfumées waren samengesteld met de fijnste ingrediënten heerlijk aromatisch. De collectie omvat verschillende prachtige luxe geuren voor mannen en vrouwen met de volgende geuren. Dit zijn bijvoorbeeld:

Bloemenbrons: Bergamot, rabarber, Geranium Bourbon, Arabische Jasmijn, Amber, Patchouli, Vetiver en Oud.

Pittig Electrum: Roze peper, elemi, ylang ylang, gember, kardemom, cistus labdanum, amber, papyrus, mos en wierook.

Lederkoper: Zwarte peper, jeneverbes, citroen, Arabische jasmijn, Neroli Absolue, rozen, lederen koord, Cistus Labdanum, Patchouli en Amber.

Chypre Silver: Bergamot, Mandarijn, Violet Leaves, Turkse Roos, Arabische Jasmijn, Neroli, Indonesische Patchouli, Leder, Benzoë en Musk.

Oriëntaals zink: Bergamot, vijgenbladeren, lavendel, kardemom, kaneelschors, roze peper, cipres, wierook, Indonesische patchoeli en tonkabonen.

Houtachtig goud: Bergamot, Mandarijn Essentie, Neroli, Cashmeran, Tonka Absolue, Vanille Absolute en Amber Hout

De aromatische ingrediënten van de composities smelten net zo harmonieus samen tot een edele geur als de edelmetaallegeringen voor juwelen en geven op olfactorische wijze uitdrukking aan hun bijzondere eigenschappen.

Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten