Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-70%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique Satine

uitverkocht producten +

De geur +

Vloeiend als satijn

Sensueel en charmant, levendig en modern tegelijk. Dat is dieLalique Satine . Gemaakt voor de zelfbewuste vrouw die met volle teugen geniet van haar vrouwelijkheid. wervelend en voortdurend in beweging, maar toch zacht en vloeiend als soepel satijn.

De topnoot boeit onmiddellijk met transparante bloemrijke gardenia, volle zoete heliotroop en betoverende jasmijn. Fascinerend als een tuin vol sensueel geurende bloemen. In de hartnoot, zoete fluweelzachte vanille, poederig-warme tonkaboon en pikante lichtroze peper strelen het gehemelte. De basisnoot wordt zacht en vloeiend omhuld met houtachtige zoete patchouli, sensueel aromatisch sandelhout, licht rokerig suède en sierlijk balsamico cederhout.

Als een verleidelijke, vrolijke dans die in de straten van Parijs Lalique Satine wordt gestreeld. Geïnspireerd door vloeiende, kostbare satijn, dat één wordt met het lichaam van de drager en haar uniciteit accentueert in zacht glinsterende contouren. Een tijdloze geur, oosterse en licht houtachtige, die het gevoel van leven vastlegt in deze inspirerende en levendige stad van liefde en betovert het dagelijkse leven. Sierlijk en soepel, met een vleugje verleiding. Een eerbetoon aan de onvergetelijke René wiens werk op een unieke manier transparantie en tijdloosheid verenigt. De bijzondere fles en de kostbare geuren voeren u mee naar een luxueuze wereld vol wonderen. Een onvergelijkbare geur voor de sensuele, fascinerende vrouw die haar dromen leeft.

Kopnoten:
Gardenia
Heliotroop
Jasmijn
Hartnoten:
Roze Peper
Tonkaboon
vanille
Basisnoten:
Patchoeli
Sandelhout
Suède
Ceder
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten