Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-72%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique Perles de Lalique

De geur +

Lalique Perles de Lalique - een geur zoals een betoverende sluier

Lalique Perles de Lalique is een eerbetoon aan sensualiteit, het verlangen om te leven en verleiding. Deze door de zonde gekust nuance laat het hart van de mannen sneller kloppen en wikkelt de drager in een fascinerende en betoverende sluier. Je zou bijna denken dat Lalique Perles de Lalique een toverdrank was en de mannen zou verdrijven. Maar het is geen hekserij, maar de uitgelezen mix van waardevolle ingrediënten die deze geur zo onweerstaanbaar en uniek maakt.

In de topnoot betovert Lalique Perles de Lalique met Bulgaarse roos en peper, nodigt u uit voor een affaire en toont de avontuurlijke geest van de elegante dame. Het hart viert sensualiteit die geen enkele bloem beter kan uitdrukken dan de prachtige iris. Patchouli en kasjmierhout ronden de nuance in de basis en de perfecte Lalique Perles de Lalique. Lalique Perles de Lalique vertelt over vrouwelijke verleiding en drukt de vrouwelijke kant uit. De drager van dit parfum is niet bereid om compromissen te sluiten en staat met beide voeten in het leven. Wat ze wil, krijgt ze. Niet in de laatste plaats vanwege deze compositie die mannen aantrekt zoals licht motten aantrekt.

Kopnoten:
Roos
Hartnoten:
Peper
Iris
Basisnoten:
Patchoeli
Iriswortel
Eikenmos
Vetiver
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lalique Perles de Lalique met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Siverah
Lalique Perles

Deze geur heb ik van mijn vriend voor mijn verjaardag gekregen. Hij vind het heerlijk bij me ruiken en ik voel me goed naast hem als ik zijn geur draag. Voor lange nachten prima geschikt, LOL.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten