Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-72%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique Perles de Lalique

De geur +

Lalique Perles de Lalique - een geur als een betoverende sluier

Lalique Perles de Lalique is een eerbetoon aan sensualiteit, levenslust en verleiding. Deze nuance, gekust door de zonde, laat mannenharten sneller kloppen en hult de drager in een fascinerende en betoverende sluier. Je zou bijna denken dat Lalique Perles de Lalique een toverdrank is die mannen kan verbannen. Het is echter geen hekserij, maar de exquise mix van kostbare ingrediënten die deze geur zo onweerstaanbaar en uniek maakt.

In de topnoot betovert Lalique Perles de Lalique met Bulgaarse roos en peper, nodigt je uit voor een affaire en laat de avontuurlijke geest van de elegante dame zien. Het hart viert sensualiteit, wat geen bloem beter kan uitdrukken dan de prachtige iris. Patchouli en kasjmierhout ronden de nuance in de basis af en perfectioneren Lalique Perles de Lalique. Lalique Perles de Lalique vertelt over vrouwelijke verleiding en drukt de vrouwelijke kant uit. De draagster van deze geur is niet bereid om compromissen te sluiten en staat met beide benen op de grond. Wat ze wil, krijgt ze. Niet in de laatste plaats dankzij deze compositie, die mannen aantrekt zoals licht motten aantrekt.

Kopnoten:
Hartnoten:
Parfümeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lalique Perles de Lalique met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Siverah
Lalique Perles

Deze geur heb ik van mijn vriend voor mijn verjaardag gekregen. Hij vind het heerlijk bij me ruiken en ik voel me goed naast hem als ik zijn geur draag. Voor lange nachten prima geschikt, LOL.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten