Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique Encre Indigo

De geur +

Een spannende verleiding: Lalique Encre Indigo

Lalique Encre Indigo is modern, krachtig en vol energie. De exclusieve mannengeur - opvolger van de iconische Encre Noire - is verrukkelijk met zijn kruidige, houtachtige compositie die de zintuigen verkwikt en je verleidt om te dromen. Fruitige citrusnoten, exotische kruiden en kostbare houtsoorten versmelten in deze geur tot een verbluffende mix van tijdloze elegantie en dynamiek met een vleugje mysterieuze sensualiteit.

De verfijnde compositie opent met een verkwikkende, frisse topnoot van sprankelende bergamot, kruidige, warme roze peper, CO2 en fruitige, aromatische jeneverbes. In het hart van de geur ontvouwt kostbare saffraan zijn onmiskenbare, luxueuze aroma, zachtjes omhuld door laurier uit Madagaskar en zwarte thee. De basisnoot van patchoeli, ambergruis en vetiver geeft Lalique Encre Indigo sensuele warmte en subtiele elegantie. Een absoluut tijdloze geur die bij elke gelegenheid een goed figuur slaat.

De mysterieuze diepte en verkwikkende frisheid van een intens indigoblauw wordt niet alleen weerspiegeld in de geur zelf, maar ook in de elegante flacon. Het ontwerp van de Lalique Encre Indigo flacon - "indigokleurige inkt" - is gemodelleerd naar een klassiek inktpotje. De kubusvormige glazen fles springt meteen in het oog door het prachtige kleurverloop. Terwijl het glas aan de bovenkant bijna zwart en ondoorzichtig is, wordt het naar de onderkant toe steeds lichter, blauwer en transparanter - alsof een druppel inkt in water valt en zich langzaam mengt met de heldere vloeistof. De naam van de geur en de merknaam zijn te lezen in gewone witte letters op de voorkant van de flacon. Het elegante, minimalistische, moderne ontwerp wordt bekroond door een ronde dop met een glanzende, elegante afwerking van pianolak.

De verfijnde Lalique Encre Indigo is gecreëerd door de Franse meesterparfumeur Annick Ménardo. Deze zeer getalenteerde neus werkt al meer dan 30 jaar in de industrie en heeft geuren gecreëerd voor een aantal van de bekendste merken. Al als kind ontwikkelde Ménardo een grote passie voor de wereld van fijne geuren en ambieerde daarom een carrière als parfumeur. Na haar studie scheikunde aan het gerenommeerde ISIPCA in Versailles, begon de jonge vrouw haar opleiding bij Créations Aromatiques, stapte in 1991 over naar Firmenich en uiteindelijk naar Symrise, waar ze tot op de dag van vandaag werkt.

Ménardo vindt de inspiratie voor haar composities vooral in de natuur die haar omringt, in haar emoties en ervaringen. Haar stijl is altijd een beetje rebels en verrassend, maar tegelijkertijd heel precies en geraffineerd.

Voor de Lalique Encre Indigo campagne heeft het Franse parfumhuis de Duitse danser Severin Brunhuber aangetrokken. In de advertentie belichaamt de danser van het Beierse Staatsballet de dynamiek, sensualiteit en verkwikkende frisheid van de geur. De sfeervolle beelden van zijn dans worden afgewisseld met shots van de flacon en beelden van de kostbare ingrediënten. De hele advertentie is bedekt met een opvallende blauwe filter, die de koele frisheid van de geur tastbaar maakt en de naam visueel benadrukt.

Kopnoten:
Bergamot
roze peper-CO2
Jeneverbes
Hartnoten:
Madagaskische laurier
Safran
Zwarte Peper
Basisnoten:
Ambra
Madagaskische vetiver
Patchoeli
Parfumeur:
Annick Ménardo
Jaar van uitgave:
2023
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten