Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-71%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique Amethyst

uitverkocht producten +

De geur +

Lalique Amethyst, de fruitig-bloemige geur voor vrouwen

Lalique Amethyst is Frankrijk. Een levendige en natuurlijke mix van fruit en bloemen, ondersteund door een elegant vleugje muskus karakteriseert dit parfum. Het vrouwenparfum heeft de frisheid van een dauwige ochtend en de elegantie van de natuurlijke schoonheid van de Franse Provence. Poederzacht, sensueel en een eerbetoon aan verleiding. Lalique Amethyst is een geur die de huid bedekt als een sluier en magische momenten creëert.

De topnoten van Lalique Amethyst worden gekenmerkt door bosvruchten, het kruidige van nootmuskaat en de frisheid van bramen en aalbessen. Het hart van de geur bestaat uit bloemige noten en de specerij van peper. Pioenroos, lelies en kostbare ylang ylang zijn merkbaar. In de basis komt Lalique Amethyst met zoete vanille en een vleugje muskus en rondt af tot in de perfectie. Deze geur spreekt van levensvreugde en luxe, van de natuurlijke charme van een vrouw en de verleiding die ze uitstraalt zonder kunstgrepen.

Als een warme, zonovergoten ochtend omringt het aura de draagster van het parfum en geeft het haar zelfvertrouwen, energie en frisheid voor een hele dag. Wie kiest voor Lalique Amethyst is zich bewust van het effect en heeft niet de ambitie om onopgemerkt in de menigte te blijven en zijn kansen aan zich voorbij te zien gaan. Lalique Amethyst is zomers, fris en exclusief en roept een flair op van welzijn en dynamiek, een aura van verleiding en sensualiteit en een betoverende verschijning die niet onopgemerkt zal blijven.

Basisnoten:
Parfümeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lalique Amethyst met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Mighter
bijzonder fruitige geur

Lalique Amethyst is een bijzonder fruitige, maar tegelijkertijd ook elegante geur.De geur houdt zeer lang aan. Altijd weer vragen mensen wat ik draag...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten