Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-72%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique Amethyst

De geur +

Lalique Amethyst, de fruitige, bloemige geur voor vrouwen.

Lalique Amethist is Frankrijk. Een vrolijke en natuurlijke mix van fruit en bloemn, ondersteund door een elegante vleugje muskus, karakteriseert dit parfum. De vrouwengeur komt samen met de frisheid van taulasty's morgens en de elegantie van de natuurlijke schoonheid van de Franse Provence. Poederig zacht, sensueel en een ommage om te verleiden is Lalique Amethyst, de geur die als een sluier over de huid ligt en magische momenten creëert.

In zijn topnoot betovert Lalique Amethyst boeit met bosvruchten, de kruiden van nootmuskaat en de frisheid van bramen en krenten. Het hart van de nuance bestaat uit florale noten en de kruidige peper. Je voelt de pioenroos, lelies en edele ylang ylang ylang ylang ylang. In de basis komt Lalique Amethyst met zoete vanille, een hint muskus en perfectie rond af. Deze geur spreekt van Lifelong life en Luxury, van de natuurlijke charme van een vrouw en de verleiding die ze zonder artistieke voorstellingen presenteert.

Like een warme, zonovergoten ochtend, de aura omringt de drager van het parfum en geeft haar zelfvertrouwen, energie en frisheid voor een hele dag. Iedereen die voor Lalique Amethyst kiest, weet over het effect ervan en heeft geen enkele ambitie om onopgemerkt te blijven in de massa van slechts één van de velen en dus zijn kansen te missen. Lalique Amethyst roept een frisse, zomerse en exclusieve sfeer op van welzijn en dynamiek, een aura van verleiding en sensualiteit, evenals een magische uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven.

Kopnoten:
Bosbes
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Peper
Pinksterroos
Roos
Ylang Ylang
Basisnoten:
muskus
vanille
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lalique Amethyst met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Mighter
bijzonder fruitige geur

Lalique Amethyst is een bijzonder fruitige, maar tegelijkertijd ook elegante geur.De geur houdt zeer lang aan. Altijd weer vragen mensen wat ik draag...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten