Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique Rêve d'Infini

uitverkocht producten +

De geur +

Lalique Rêve d' Infini, de bloemrijke en zoete geur voor vrouwen

Met de geurenreeks Lalique Rêve d'Infini heeft het Franse merk voor luxegoederen uit Parijs een boeket op de markt gebracht dat gekenmerkt wordt door een uiterst klassieke vrouwelijkheid en een verleidelijke delicatesse. De compositie is gebaseerd op een geraffineerde herinterpretatie van traditioneel vrouwelijke noten, voornamelijk uit de sector van de bloemengeuren, en enkele zorgvuldig toegepaste fruitige noten, evenals een boterig-pittige finish in de sillage.

Over het geheel genomen kan de geurontwikkeling van Rêve d'infini worden beschreven als een allegorie van de vrouwelijkheid van de draagster, waarmee een van de meest fundamentele elementen van ons cultureel erfgoed wordt gediend. De symboliek komt vooral voort uit de delicate, meisjesachtige topnoot en de volle, veelzijdige hartnoot, die de stadia van de jeugd en de rijpheid van een vrouw uitdrukken. Deze in elkaar grijpende akkoorden worden vergezeld door een zijdeachtige, kruidige basisnoot die het direct waarneembare olfactorische ontwikkelingsproces inbedt in een warme en zeer klassieke basis.

De geurbeleving wordt geopend door een prelude van bloemige, zoetige nuances. De bloemig-lieflijke en zeer vrouwelijke fresia verschijnt typisch zeer beknopt en maakt in wezen het meisjesachtige en romantische van de topnoot. Dit wordt gecombineerd met een lichte en pittige nuance van lychee uit het Verre Oosten, die de klassieke fresiageur een verrassend fruitig accent geeft. Het geheel wordt begeleid door de klassieke bergamotgeur, die een heldere, sprankelende frisheid aan de topnoot geeft en het geheel een effectief klassiek tintje geeft.

Na dit speelse voorspel ontvouwt zich een duidelijk vollere hartnoot, die kan worden opgevat als een intensere voortzetting van de delicate, frisse topnoot. Met een rijpe, fluweelzachte roos absolute, brengt het een zoetige zwaarte die in evenwichtige harmonie is met een zomerse, heldere, fluweelzachte perzik noot en wordt vergezeld door de warme kruidigheid van cederhout. Hier komt volmaakte vrouwelijkheid tot haar recht in de vorm van elegante, poederachtige impressies en neemt de onschuldige onschuld van de delicate topnoot weg.

Deze geuropvolging is ingebed in een vrij onopvallende, maar zeer geurige en lang aanhoudende basisnoot die zijn functie als ondersteunend fundament serieus neemt en niet de show steelt van de bovenste olfactorische lagen. Het uit zich als een zeer klassiek akkoord van delicate vanille, sensuele muskus en oriëntaals getint, kruidig sandelhout, dat de geurbeleving een solide balans en een zijdezachte, warme sillage in zijn geheel geeft.

Kopnoten:
Bergamot
Lychee
witte-roosabsolue
Hartnoten:
Freesia
Jasmijn
Perzik
Cederhout
Basisnoten:
vanille
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Richard Ibanez
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-65%1