Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-77%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique de Lalique

uitverkocht producten +

De geur +

Een verleidelijke schoonheid

Een van de grote geuren voor vrouwen is Lalique de Lalique. Het bloemige en zoete eau de parfum is verkrijgbaar sinds 1992 en bekoort alle dames die van vrouwelijke en sensuele geuren houden. De beroemde parfumeur Sophia Grojsman creëerde deze delicate en tegelijkertijd expressieve geur met zijn buitengewone duurzaamheid en sillage.

De topnoot van Lalique de Lalique is samengesteld uit iris, jasmijn, Bulgaarse rozen en goudlak, die de aandacht op zich vestigt met een bijzonder intense, lichtzoete geur. De hartnoot daarentegen is fruitiger, met aroma's van rijpe bramen en peren die samenkomen met zwarte bessenblaadjes. Zacht, romig en intens is de slotnoot van witte muskus, sandelhout uit Mysore en bourbon vanille.

Sophia Grojsman is er met Lalique de Lalique in geslaagd een expressief, bijzonder vrouwelijk parfum te creëren, dat echter niet alle ruimte voor zichzelf inneemt. Lalique de Lalique kan op elk moment worden gedragen, overdag op het werk, in de vrije tijd of tijdens een ontspannen wandeling door de stad, net zo goed als 's avonds bij een romantisch diner voor twee. Deze veelzijdigheid past bij de dragers van het parfum, die al even veelzijdig zijn. Omdat een vrouw een oneindig aantal facetten heeft. Lalique de Lalique is een geurige verleiding, maar op een heel andere manier dan verwacht.

Kopnoten:
Braambes
Gardenia
Mandarijn
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Magnolia
Sinaasappelbloesem
Pinksterroos
Roos
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
muskus
Sandelhout
vanille
Ceder
Parfümeur:
Sophia Grojsman
Jaar van uitgave:
1992

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten