Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-24%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique Mon Premier Cristal

De geur +

Lalique Mon Premier Cristal - De artistieke eenheid van geur en glas

Lalique Mon Premier Cristal is de prachtige vereniging van exquise parfums met de unieke glaskunst van Lalique. De Absolu de Parfums voor vrouwen, gelimiteerd tot 130 stuks elk, worden sinds 2017 uitgebracht. De collectie bestaat uit geuren die even buitengewoon als draagbaar zijn. Ze hebben allemaal hun eigen fascinerende geurkarakter en toch verrijken ze elke dag met hun schoonheid en luxe.

Het helder stralende, bloemig-kruidige Lumière ontleent zijn fascinatie aan het contrast tussen lichte en donkere geurnuances. Sensuel is een weelderige geur, vol warmte, poederig en zoet, maar ook houtachtig en oriëntaals. De sillage van de geuren is hoog, maar niet overweldigend, zodat de parfums echt bij elke situatie passen. De houdbaarheid is bovengemiddeld, net als de samenstelling van de parfums uitzonderlijk is.

De flacons van de collectie Lalique Mon Premier Cristal tonen de hoge kunst van het Franse luxebedrijf. De flacons worden nog steeds uitvoerig met de hand gemaakt in de Noordelijke Vogezen en met de hand beschilderd in het atelier Cobalt Création in Parijs in de stijl van de Japanse kunst. Het glas zelf is versierd met zwaluwen in het midden van de cilinder. Ze worden omringd door gecanneleerd glas aan de boven- en onderkant. Afhankelijk van het parfum versieren verschillende bloemen de zwarte takken in het middengebied, die harmonieus aansluiten bij de kleur van het parfum. Om de hals van de flacon ligt een fijn lint, aan de uiteinden hangen glanzend gouden metalen etiketten met de naam van het parfum. De flacons worden afgesloten met een bolvormige glazen stop. Deze kan worden vervangen door een ballonpompje dat in de verpakking zit.

Lalique Mon Premier Cristal Lumière komt van de hand van Alexandra Monet. De uiterst vrolijke Française verhuisde na haar opleiding eerst naar München om zichzelf en haar creaties een zekere orde en structuur te geven. Maar na zes jaar keerde ze terug naar Parijs, waar ze zich het meest thuis voelt. Karine Dubreuil-Seréni kent het gezamenlijke effect van inhoud en vorm. Ook al zijn de flacons niet altijd zo exclusief als Lalique Mon Premier Cristal Sensuel, haar creaties zijn altijd erg populair. Éclat d'Arpège van Lanvin of Ginza van Shiseido vertellen het verhaal.

Wat is er nog meer nodig voor een reclamecampagne dan de prachtige flessen in scène te zetten? Dat is precies wat Lalique doet. Een subtiel kleurenspel, uitsnedes en details van de flacons worden gecombineerd met foto's van de planten die voor de geur zorgen en opnamen van elegante dames tot een eigen kunstwerk. Ook de parfums van Lalique Mon Premier Cristal zijn kunstwerken om van te genieten.

Jaar van uitgave:
2017
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten