Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique White in Black

uitverkocht producten +

De geur +

Cosmopolitan in zwart-wit

Johann Wolfgang von Goethe zei: "Wat je zwart op wit hebt, kun je gerust mee naar huis nemen." De Lalique White in Black heeft de volgorde van de kleuren omgedraaid en is nog steeds een flatterende geur die mannen vol vertrouwen mee naar huis kunnen nemen.

De zoete en harsachtige geur opent de compositie met Italiaanse bergamot, die zich verenigt met sappige en wrange grapefruit en zich omhult met mystieke wierook. In de hartnoot ontvouwt zich het harsachtige karakter van het parfum dankzij elimihars, dat wordt ondersteund door kardemom, etherische lavendel en vurige roze peper. In de basisnoot ontvouwt zich de houtachtig-oriëntaalse kant van Lalique White in Black met een mix van witte ceder en vanille, omlijst door romige tolubalsem en patchoeli en ambroxan.

Lalique White in Black werd ontworpen als mannenparfum en zal veel liefhebbers vinden - zowel bij mannen als bij zichzelf. Het is een zuiver, luxueus parfum dat elegantie en sexiness uitstraalt. Lavendel voegt een lichte bloemige geur toe aan de formule; bergamot zorgt voor de sprankelende fruitigheid. De combinatie van geuren in Lalique White in Black maakt het een parfum voor de donkere seizoenen. Met zijn gematigde sillage en duurzaamheid is hij aangenaam onopvallend en zowel geschikt voor het werk als 's avonds als "nosecatcher" - maar dan met een scheutje meer.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Grapefruit
Wierook
Hartnoten:
Kardemom
Roze Peper
elemihars
Provençaals lavendel
Basisnoten:
wit cederhout
Patchoeli
Tolubalsam
ambrox
vanille
Parfumeur:
Karine Dubreuil-Sereni
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten