Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-66%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique L'Insoumis

uitverkocht producten +

De geur +

Frans elegantie in de fles

Het huis Lalique staat voor Franse elegantie en is al generaties lang pure luxe voor vele geurliefhebbers. Het begon allemaal met exclusief glaswerk en decoratie voor een gezellig huis. Het assortiment is veranderd, maar de basis van exclusiviteit is gebleven.

Ingenieuze geuren werden gecreëerd in samenwerking met bekende parfumeurs. Tijdloos en glamoureus, de kostbare containers met hun waardevolle inhoud hebben sinds de Belle Èpoque tot op de dag van vandaag een unieke stijl overgebracht. Het bedrijf presenteert haar dames-, heren- en unisexgeuren in elegante containers met een vleugje noblesse.

In Lalique 2016 L'Insoumis lanceerde het bedrijf een mannengeur met een hout-aromatische noot. Bergamot, basilicum en rum vormen de topnoot. Zwarte peper ontvouwt zich in de hartnoot. Lavendel en salie, de basisnoten zijn patchouli, vetiver, mos en houtachtige noten.

Het groene aardse aroma met zijn verscheidenheid aan ingrediënten weerspiegelt de naam van het parfum. "Insoumis" betekent "weerbarstig" in het Duits, de drager omringt zich met een eigen en onmiskenbare geur aura.

Kopnoten:
Basilicum
Bergamot
rum
Hartnoten:
Scharlei
Lavendel
Zwarte Peper
Basisnoten:
Patchoeli
Haïtiaanse vetiver
Mos
clearwood
Parfumeur:
Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten