Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-67%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique L'Insoumis

De geur +

Franse elegantie in een fles

Het huis van Lalique staat voor Franse elegantie en is al generaties lang pure luxe voor vele parfumliefhebbers. Het begon allemaal met exclusief glaswerk en decoratie voor een gezellig huis. Het assortiment is veranderd, maar de basis van exclusiviteit is hetzelfde gebleven.

Ingenieuze geurcreaties zijn ontwikkeld in samenwerking met bekende parfumeurs. Tijdloos en glamoureus hebben de elegante verpakkingen met hun kostbare inhoud een unieke stijl uitgedragen van de Belle Époque tot nu. Het bedrijf presenteert zijn dames-, heren- en uniseksgeuren in elegante verpakkingen met een vleugje noblesse.

Met Lalique L'Insoumis lanceerde het bedrijf in 2016 een mannengeur met een houtachtige, aromatische noot. Bergamot, basilicum en rum vormen de topnoot. Zwarte peper ontvouwt zich in de hartnoot. Lavendel en scharlei vormen de basisnoten, met patchoeli, vetiver, mos en houtachtige noten.

Het groen-aardse aroma met zijn verscheidenheid aan ingrediënten weerspiegelt de naam van het parfum. "Insoumis" betekent "weerbarstig" in het Duits, en de drager wordt omringd door een zeer unieke en onmiskenbare geurauraura. Wie de geur van Lalique draagt, moet zich op zijn gemak voelen, zijn individuele karakter tonen, zichzelf geven zoals hij is en dit benadrukken met Lalique L'Insoumis.

Kopnoten:
rum
Parfümeur:
Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten