Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-76%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De houtachtige, kruidige sillage van Lalique Encre Noire omringt de drager met een mysterieus aura en benadrukt de meestal verborgen, ondoorzichtige kanten van de man.

De krachtige Lalique Encre Noire is een eerbetoon aan het donkere en mysterieuze. Een luxe mannengeur, geschreven door Nathalie Lorson als met de zwarte inkt waaraan het zijn naam ontleent. Een compositie met een echte persoonlijkheid en geschikt voor mannen met een persoonlijkheid.

Lalique Encre Noire goedkoop kopen

De geur +

Lalique Encre Noire: Een mystiek gedicht geschreven in zwarte inkt

Lalique Encre Noire is een eerbetoon aan het mysterieuze en duistere. Mysterieus met rokerige noten, het belichaamt de machtige, onaangepaste man en onderstreept zijn persoonlijkheid. Encre Noire, die uit het Frans vertaald wordt als "zwarte inkt", ligt als de handtekening van een handgeschreven brief op de huid en verpakt de drager in een mysterieuze wolk van diepe, ondoordringbare geuren. Lalique Encre Noire is een echte insider's tip onder de luxe mannengeuren. Het ontsnapt aan de mainstream en is zeker niet de juiste geur voor iedereen, maar zijn diepte trekt je onvermijdelijk in zijn ban.

De Lalique Encre Noire wordt geopend met de geur van cypresakkoorden, die zorgen voor een onconventioneel pittige opening. In de hartnoot ontvouwt zich de intense, diepe vetiver, een typische mannelijke geur die de mysterieuze aantrekkingskracht van Encre Noire creëert. Het hart ontvouwt zich hypnotiserend, omdat het slechts uit deze ene component bestaat en er dus geen afleiding door andere noten plaatsvindt. In de basisnoot lost het geheim van de geur op in een zachter slotakkoord van muskus- en kasjmierhout, waardoor de drager zachtjes uit de diepte van de vetiver kan komen. Een aangename warmte ontvouwt zich dan.

Een intensere versie van het parfum wordt aangeboden met de Encre Noire à l'Extrême, met een bergamot en cypres topnoot, terwijl de Vetiver hartnoot is verrijkt met mysterieuze wierook en zoete lelie voor een nog mysterieuzer effect. In de basis besproeien sandelhout, patchoeli en benzoë een houtachtige warmte.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lalique Encre Noire met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Takented68
Heerlijke Vetivergeur

Echt een topproduct. Voor alle liefhebbers van vetiver. Een donkere, houtige geur. Mannelijk. Perfect geschikt voor de jodeer dagen in het jaar.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Lalique Encre Noire in vergelijking met de SRP