Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-61%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Lalique Noir Premier geurcollectie viert de mijlpalen in de geschiedenis van de Franse juwelier, die teruggaat tot het midden van de 19e eeuw.

Unieke geuren, net zo weelderig als de juwelen van Lalique.

Lalique Noir Premier goedkoop kopen

De geur +

Geuren om verliefd op te worden voor hem en haar

In 2014 werd de Lalique Noir Premier-lijn gecreëerd als eerbetoon aan mijlpalen in de geschiedenis van Lalique. Dit zijn uniseks geuren van de hoogste kwaliteit, met passie gecreëerd door meesterparfumeurs.

Het begint met Lalique Noir Premier Or Intemporel 1888, een kruidig-zoete compositie. Het jaar 1900 wordt gevierd door Noir Premier Fleur Universelle 1900, een kruidig-bloemige geur. Het jaar 1905 wordt gemarkeerd door de kruidig-houtachtige Noir Premier Terre Aromatiques 1905, terwijl de bloemige en houtachtige Lalique Noir Premier Rose Royal 1935, net als de andere geuren, de aandacht trekt met zijn enorme levensduur en sillage. De laatste twee geuren in deze serie zijn de zoet-fruitige Noir Premier Fruits du Mouvement 1977 en Noir Premier Elegance Animale 1989 met een houtachtig-kruidige sillage.

De Lalique Noir Premier collectie is gericht op mensen die de voorkeur geven aan geuren van hoge kwaliteit met een uitzonderlijke levensduur en sillage. Elk Lalique Noir Premier Eau de Parfum heeft compleet verschillende noten en inspireert op zijn eigen unieke manier. De veelzijdigheid van de creaties komt overeen met de veelzijdigheid van de mensen die de geuren dragen, zowel overdag als 's avonds, en die genieten van de lange levensduur van de Lalique Noir Premier-lijn. Om dit te bereiken hebben alleen de beste parfumeurs voor Lalique gewerkt. Ze zijn erin geslaagd om met de data de belangrijke creaties van René Lalique te herdenken en tegelijkertijd nieuwe te creëren.

Basisnoten:
Parfümeur:
Julie Massé, Mane
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten