Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-61%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Lalique Noir Premier parfumcollectie viert de mijlpalen in de geschiedenis van de Franse juwelier, die teruggaat tot het midden van de 19e eeuw.

Unieke geuren zo weelderig als die van Lalique.

Lalique Noir Premier goedkoop kopen

De geur +

Geuren om verliefd op haar en hem te worden

In 2014 werd de Lalique Noir Premier -reeks gecreëerd als eerbetoon aan mijlpalen in de geschiedenis van Lalique. Dit zijn uniseks geuren van de hoogste kwaliteit, met passie gecreëerd door meesterparfumeurs.

De eerste is Lalique Noir Premier Or Intemporel 1888, een pittig-zoete compositie. Het jaar 1900 wordt gevierd met Noir Premier Fleur Universelle 1900, een kruidig-bloemig parfum. Het jaar 1905 wordt gekenmerkt door de kruidig-houtachtige Noir Premier Terre Aromatiques 1905. De bloemige en houtachtige Lalique Noir Premier Rose Royal 1935 trekt, net als de andere geuren, de aandacht met een enorme levensduur en sillage. De laatste twee geuren in deze serie zijn het zoete en fruitige Noir Premier Fruits du Mouvement 1977 en Noir Premier Elegance Animale 1989 met een houtachtige en kruidige sillage.

De Lalique Noir Premier collectie richt zich tot mensen die de voorkeur geven aan geuren van hoge kwaliteit met een uitzonderlijke duurzaamheid en draagkracht. Elke Lalique Noir Premier Eau de Parfum brengt totaal verschillende noten en verrukt op zijn eigen unieke manier. De veelzijdigheid van de creaties komt overeen met de veelzijdigheid van de mensen die de geuren dragen, zowel overdag als 's avonds, en die genieten van de lange houdbaarheid van het Lalique Noir Premier gamma. Om dit te bereiken, werkten alleen de beste parfumeurs voor Lalique. Zij slaagden erin om met de data belangrijke creaties van René Lalique te herdenken en tegelijkertijd nieuwe te creëren.

Kopnoten:
Zwarte Peper
Gember
Mandarijn
Hartnoten:
kerrieplant
Myhrre
Kaneel
Basisnoten:
Vetiver
Tonkaboon
orcanox
Parfumeur:
Julie Massé, Mane
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten