Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lalique Hommage à l'Homme Voyageur

uitverkocht producten +

De geur +

Lalique Hommage à l'Homme Voyageur Een uitnodiging om te reizen

Reizen was vroeger een luxe aangelegenheid. Het beste voorbeeld hiervan is het legendarische luxeschip Normandië, dat tussen Europa en New York reisde. De uitrusting van het schip was net zo prachtig als het gecultiveerd was. Tekeningen en foto's van de grote eetzaal, gereserveerd voor eersteklas passagiers, getuigen nog steeds van de enorme ontwerpinspanningen die er vandaag de dag in zijn gestoken. De Franse juwelier, glaskunstenaar en ontwerper René, een van de belangrijkste vertegenwoordigers van Art Deco, was hiervoor verantwoordelijk. Hij bedacht en realiseerde de hal in 1935.

Dat is Hommage à l'Homme Voyageur waar het bij de mannengeur Lalique om draait. Hij ziet zichzelf als een boog voor de stijlvolle reis en voor de reiziger die zich ermee bemoeit. De kruidige houtachtige geur stimuleert de zintuigen aan de ene kant en is typisch mannelijk aan de andere kant.

Bergamot en kardemom ontmoeten elkaar in de topnoot. De hartnoten van vetiver, patchouli en papyrus zijn een elegante rendez-vous. En de basisnoot legt een zeer solide basis met vanille, amber en mos.

Bijna 80 jaar nadat de oprichter van het bedrijf René Lalique de eetzaal in Normandië ontwierp, is het een herinnering Lalique Hommage à l'Homme Voyageur aan het begin van het luxe bedrijf - en aan een tijd waarin reizen eigenlijk nog steeds een evenement was.

Kopnoten:
Bergamot
Kardemom
Hartnoten:
Vetiver
Patchoeli
papyrus
Basisnoten:
vanille
Amber
Mos
Parfumeur:
Michel Almairac, Mylène Alran
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten