Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe 7 Loewe

De geur +

Loewe 7 Loewe - De magie van moed en passie

Loewe 7 Loewe, het kruidig-blauwe mannenparfum dat in 2010 werd gelanceerd, is een indrukwekkend krachtige, gepassioneerde geur in een meesterlijke samenstelling. Slechts zeven geuren kenmerken het fascinerende samenspel van de mannelijke charme in al zijn facetten. Het verfijnde parfum betovert met zijn sprankelende frisheid, delicate en mystieke accenten, elegantie en sensualiteit in traditioneel Spaans gewaad.

De onweerstaanbare luxe geur opent met een sprankelend fris akkoord. Het zachte aroma van de rode appel krijgt een krachtige, tintelende impuls vol spanning van de kruidigheid van peper. Wierook Absoluut en de delicate bloemige, citroenachtige geur van Neroli uit Marokko vormen de subtiele hartnoot van Loewe 7 Loewe. Na de indrukwekkende dynamische prelude lijkt het een magisch moment. De basis van dit exclusieve parfum is gebaseerd op de intensiteit van de topnoot. Het wordt gedomineerd door elegante, houtachtige accenten van Atlas cederhout, ondersteund door mos-aarde-aarde vetiver. Zachte, warme muskus combineert de passie van de geur met een uitgesproken sensuele component.

Loewe 7 Loewe is een luxe geur voor moedige, zelfbewuste helden van de 21e eeuw. De buitengewone topnoot van het parfum maakt de anders klassieke compositie onweerstaanbaar innovatief en modern. Een uitstekende statement geur voor mannen die van iets bijzonders houden.

Kopnoten:
Peper
rode appel
Hartnoten:
Marokkaanse neroli
wierook-absolue
Basisnoten:
atlasceder
Vetiver
muskus
Parfumeur:
Emilio Valeros
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten