Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Loewe 7 Loewe Anónimo

De geur +

Zoetheid is hier niet te vinden...

Loewe 7 Loewe Anónimo is een mannengeur uit 2016, een kruidige houtachtige geur die door drie parfumeurs is gecreëerd: Quentin Bisch, Antoine Maisondieu en Emilio Valeros.

Ze creëren een topnoot waarin roze peper en fijne wierook elegant in elkaar overlopen. Benzoë, aromatisch leer en verse harsachtige vetiver worden gebruikt voor de hartnoot. Tenslotte verschijnen sandelhout en labdanum in de basis. De zeven componenten geven Loewe 7 Loewe Anónimo ook zijn naam, terwijl Anónimo anoniem betekent. Dit betekent echter niet dat men met Loewe 7 Loewe Anónimo's in de massa verloren gaat, integendeel.

De geur van Loewe 7 Loewe Anónimo is gericht op alle mannen die houden van mannelijke geuren. Die een gezond zelfvertrouwen bewijzen in hun uiterlijk en hun manier van doen en hun mannelijkheid uitleven. Je hoeft jezelf niet op te vallen met grote gebaren. De drager van Loewe 7 Loewe Anónimo geniet van de luxe, maar kan ook zonder en kan heel goed om zichzelf lachen. Het Eau de Parfum voor mannen heeft niet alleen een buitengewone duurzaamheid en sillage, maar is ook verrassend aangenaam om te dragen, hoewel het wordt beschouwd als een nichegeur.

Kopnoten:
Roze Peper
Wierook
Hartnoten:
Benzoë
leder
Vetiver
Basisnoten:
Labdanum
Sandelhout
Parfumeur:
Quentin Bisch, Emilio Valeros, Antoine Maisondieu
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten