Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Terracotta

De geur +

Een geur als een zonnige vakantie

Als bijzonder geschenk voor de 30e verjaardag van het legendarische poeder Guerlain Terracotta heeft het traditionele Franse huis een onweerstaanbare geur gecreëerd die het iconische poeder olfactorisch interpreteert. De buitengewone compositie van Thierry Wasser overtuigt met haar exotische sensualiteit en verwarmende uitstraling.Een frisse, citrus-bloemige noot opent de opwindende damesgeur. Fruitige, sprankelende bergamot ontmoet sensuele ylang-ylang en de exotische zoetheid van tiarebloemen. Een lichte kokosnoot nuance evenals delicate jasmijn en het fijne aroma van bittere sinaasappelbloesem completeren de tropisch-bloemige melange. Sensuele, zoete muskus en heerlijke vanille ronden deze unieke compositie af en geven haar een aangename warmte. Deze onvergelijkbare warmte en de exotische bloemenpracht maken Guerlain Terracotta de perfecte metgezel voor ontspannen zomerdagen. Maar het parfum kan ook een zekere charme hebben in de winter, wanneer het bij het groezelige weer thuis herinneringen oproept aan de laatste vakantie in een tropisch paradijs.

Guerlain Terracotta inspireert met zijn stralende warmte en sensuele verleiding. De exclusieve damesgeur is ook een echte blikvanger. Het elegante ontwerp van de flacon is een stijlvolle weergave van het opwindende parfum.De hoogwaardige glazen flacon met zijn ronde vorm doet denken aan klassieke poederdoosjes, maar natuurlijk ook aan de stralende zon. Het kristalheldere glas biedt een duidelijk zicht op de edel glinsterende vloeistof binnenin - die uiteraard een warme terracotta tint heeft. Centraal op de voorkant van de flacon is het gouden etiket aangebracht, waarop de naam van het parfum en een gestileerde zon zijn afgebeeld. Dit glanzende detail en de zwart-gouden dop vervolmaken de fles en geven haar een bijzonder edele, elegante uitstraling.

De verbluffend sensuele Guerlain Terracotta is afkomstig van een van de beroemdste Franse parfumhuizen: Guerlain. Het traditionele bedrijf werd al in 1828 in Parijs opgericht en wist toen al te overtuigen met de hoogste kwaliteitsnormen en creatieve composities. In 1853 kreeg de stichter Pierre-Francois Pascal Guerlain zelfs een bijzonder grote eer toen hij werd benoemd tot officiële hofparfumeur in Frankrijk.In de loop der jaren is het parfumhuis altijd in familiehanden gebleven. Vier generaties lang heeft de familie Guerlain het bedrijf geleid en ook de hoofdparfumeurs geleverd. Pas in 1994 werd het uiteindelijk verkocht aan de luxegroep LVMH, omdat er geen erfgenamen waren die het huis hadden kunnen overnemen.

Nadat de Guerlain 's zich uit het voormalige familiebedrijf hadden teruggetrokken en het aan LVMH hadden verkocht, nam het luxeconcern niet alleen de leiding van het bedrijf over, maar nam het ook parfumeurs van buiten de familie in dienst. Sinds 2008 is Thierry Wasser hoofdparfumeur van het luxelabel en hij is degene achter de exquise Guerlain Terracotta. De in Zwitserland geboren parfumeur heeft altijd een bijzondere passie gehad voor fijne geuren en besloot daarom op zijn twintigste naar de befaamde parfumschool van Givaudan te gaan. Vier jaar later was hij al klaar met zijn opleiding en werd hij bevorderd tot parfumeur. Bij Givaudan, maar ook bij Firmenich, waar hij in de jaren negentig een functie aanvaardde, werkte hij aan talrijke parfums voor grote merken, waaronder Christian Dior, Jil Sander en Lancôme.

Basisnoten:
Bergamot
Kokosnoot
tiaré
bittersinaasappelbloesem
Jasmijn
Ylang Ylang
vanille
muskus
Parfumeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2014
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 369
toepassen
vandaag tot-34%1