Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Terracotta

De geur +

Een geur als een zonnige vakantie

Als speciaal cadeau voor de 30e verjaardag van het legendarische Guerlain Terracotta poeder, heeft het Franse traditionele huis een onweerstaanbare geur gecreëerd die het iconische poeder olfactorisch interpreteert. De buitengewone compositie van Thierry Wasser overtuigt met zijn exotische sensualiteit en verwarmende uitstraling. Een frisse, citrus-bloemige noot opent de opwindende damesgeur. Fruitige, sprankelende bergamot ontmoet sensuele ylang-ylang en de exotische zoetheid van tiarebloemen. Een lichte nuance van kokosnoot, delicate jasmijn en het fijne aroma van bittere oranjebloesem maken de tropisch-bloemige melange compleet. Sensueel-zoete musk en heerlijke vanille vormen de finale van deze unieke compositie en geven het een troostende warmte. Deze onvergelijkbare warmte en de exotische bloemenpracht maken Guerlain Terracotta een perfecte metgezel voor ontspannen zomerdagen. Maar het parfum kan ook een zekere charme hebben in de winter, wanneer het in het groezelige weer thuis herinneringen oproept aan de laatste vakantie in een tropisch paradijs.

Guerlain Terracotta inspireert met zijn stralende warmte en sensuele verleiding. De exclusieve damesgeur is ook een echte blikvanger. Het elegante ontwerp van de flacon is een stijlvolle weergave van het opwindende parfum. De hoogwaardige glazen flacon met zijn ronde vorm doet denken aan klassieke poederdozen, maar natuurlijk ook aan de stralende zon. Het kristalheldere glas geeft een goed zicht op de edel glinsterende vloeistof binnenin - die natuurlijk een warme terracotta tint heeft. Centraal op de voorkant van de flacon staat het gouden etiket, waarop zowel de naam van de geur als een gestileerde zon te zien is. Dit glanzende detail en de zwart-gouden dop vervolmaken de flacon en geven hem een bijzonder nobele, elegante uitstraling.

De verbluffend sensuele Guerlain Terracotta is afkomstig van een van de beroemdste Franse parfumhuizen: Guerlain. Het traditionele bedrijf werd al in 1828 opgericht in Parijs en wist toen al te overtuigen met de hoogste kwaliteitsnormen en creatieve composities. In 1853 kreeg de oprichter Pierre-Francois Pascal Guerlain zelfs een bijzonder grote eer toen hij werd benoemd tot officiële hofparfumeur in Frankrijk.Door de jaren heen is het parfumhuis altijd in familiehanden gebleven. Vier generaties lang leidde de familie Guerlain het bedrijf en leverde ook de hoofdparfumeurs. Pas in 1994 werd het uiteindelijk verkocht aan de luxegroep LVMH, omdat er geen erfgenamen waren die het huis hadden kunnen overnemen.

Nadat de Guerlain s zich terugtrokken uit het voormalige familiebedrijf en het verkochten aan LVMH, nam de luxegroep niet alleen het management van het bedrijf over, maar huurde het ook parfumeurs van buiten de familie in. Sinds 2008 is Thierry Wasser de hoofdparfumeur van het luxelabel en hij is degene die achter de voortreffelijke Guerlain Terracotta zit. De in Zwitserland geboren parfumeur heeft altijd al een bijzondere passie voor fijne geuren gehad en besloot daarom op zijn twintigste naar de gerenommeerde parfumschool van Givaudan te gaan. Vier jaar later had hij zijn opleiding al afgerond en werd hij gepromoveerd tot parfumeur. Bij Givaudan, maar ook bij Firmenich, waar hij in de jaren negentig een functie kreeg, werkte hij aan talloze geuren voor grote merken, waaronder Christian Dior, Jil Sander en Lancôme.

Basisnoten:
Bergamot
Kokosnoot
tiaré
bittersinaasappelbloesem
Jasmijn
Ylang Ylang
vanille
muskus
Parfumeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2014
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 452
toepassen
vandaag tot-35%1