Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

17 439
toepassen
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain L'Homme Idéal is een zoete, gastronomische mannengeur vol verleiding en mystiek. De ideale man bestaat misschien niet - maar zijn geur is werkelijkheid geworden.

Thierry Wasser en Delphine Jelk toveren de perfecte man in een fles.

Guerlain L'Homme Idéal goedkoop kopen

De geur +

Guerlain L'Homme Idéal introduceert de perfecte man

In de Guerlain L'Homme Idéal geurlijn is er niet alleen de Eau de Parfum voor mannen, maar ook een sportgeur, een Eau de Cologne, een L'Intense en de zoete en gastronomische Guerlain L'Homme Idéal Eau de Toilette. Gemaakt door Thierry Wasser, verrast de Eau de Toilette met een fijne mannelijke aanwezigheid die echt past bij alle gelegenheden.

De topnoot draagt de aroma's van citrusvruchten, sinaasappelbloesem en rozemarijn. Amandelen en tonkabonen zijn zoete bestanddelen in de hartnoot, terwijl aromatische geuren in de basis verschijnen. Indiase vetiver, edele ceders en aangenaam leer vullen de fruitige en discreet zoete samenstelling aan.

Met de Eau de Toilette Guerlain L'Homme Idéal richt het label zich tot alle mannen die waarde hechten aan een verzorgd uiterlijk en voor wie een goede geur vanzelfsprekend is. Guerlain L'Homme Idéal is mannelijk zonder overweldigend, overweldigend of zelfs opdringerig te zijn. Zelfs in de zomer past de geur met zijn elegante uitstraling zowel op kantoor als in de vrije tijd. Guerlain L'Homme Idéal betekent "de ideale man", en hoewel er geen perfecte man is omdat niemand perfect is, is deze geur goed op weg naar een perfecte geur.

Kopnoten:
citrusvruchten
Rozemarijn
Sinaasappelbloesem
Hartnoten:
Amandel
Tonkaboon
Basisnoten:
leder
Indiaas vetiver
Ceder
Parfumeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Guerlain L'Homme Idéal in vergelijking met de SRP