Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 435
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zowel in 1853, toen het eerste parfum uit de Guerlain Les Eaux-serie verscheen met Eau de Cologne Impériale, als in de 21e eeuw: De frisse sillage, de uitstekende kwaliteit en niet te vergeten de legendarische bijenflacon gaan generaties lang mee.

Guerlain Les Eaux goedkoop kopen

De geur +

Guerlain Les Eaux: Een geurcollectie die eeuwen meegaat

De geschiedenis van Guerlain Les Eaux begint in 1853 en loopt door tot in het nieuwe millennium. De Eau de Cologne Impériale, opgedragen aan keizerin Eugénie, was de eerste geur in de serie in 1853 en maakte Pierre-Francois-Pascal Guerlain de officiële parfumleverancier van het keizerlijke hof, hoewel er sindsdien maar een paar Eaux de Cologne zijn uitgebracht, wat ze des te waardevoller maakt. Natuurlijk zijn alle geuren in de Guerlain Les Eaux-lijn ontworpen door leden van de Guerlain-familie. De enige uitzondering is Cologne du Parfumeur, gelanceerd in 2010, dat werd gecreëerd door Thierry Wasser en een muskusachtige sillage heeft in tegenstelling tot de citrusachtige frisheid van zijn voorgangers.

Voor de geurkunstenaars Pierre-Francois Pascal Guerlain, Aimè Guerlain en Jacques Guerlain waren de verschillende geuren van de Guerlain Les Eaux een soort toelatingsexamen tot de exclusieve en legendarische kring van Guerlain-parfumeurs. Dit geldt ook voor de wereldberoemde Thierry Wasser, die sinds 2008 de leiding heeft over de parfumerie van Guerlain. Elk van deze kunstenaars interpreteerde het thema individueel, maar vertrouwde altijd op lichte noten zoals citroenverbena, neroli en lavendel. De Guerlain Les Eaux kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden en bewijst dat kwaliteit door de eeuwen heen blijft bestaan.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Pierre-François Pascal Guerlain

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten