Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

17 439
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Of het nu in 1853, toen met Eau de Cologne Impériale de eerste geur van de Guerlain Les Eaux-serie verscheen, of in de 21e eeuw: De verse Sillage, de uitstekende kwaliteit en last but not least de legendarische bijenflacon gaan generaties lang mee.

Guerlain Les Eaux goedkoop kopen

De geur +

Guerlain Les Eaux Een collectie van geuren die eeuwenlang zal blijven bestaan

De geschiedenis van de Guerlain stad Les Eaux begint in 1853 en strekt zich uit tot in het nieuwe millennium. De Eau de Cologne Impériale, gewijd aan keizerin Eugénie, was de eerste geur in de serie in 1853 en maakte van Pierre-Francois-Pascal Guerlain de officiële parfumleverancier van het keizerlijk hof. Sindsdien zijn er slechts enkele Eaux de Cologne verschenen, waardoor ze des te waardevoller zijn. Natuurlijk zijn alle geuren in de Guerlain Les Eaux serie ontworpen door leden van de Guerlain familie. De enige uitzondering hierop is Cologne du Parfumeur, gelanceerd in 2010 en gecreëerd door Thierry Wasser, die, in tegenstelling tot de citroenfrisheid van zijn voorgangers, een muskusachtige sillage heeft.

Hetzelfde geldt voor de wereldberoemde Thierry Wasser, die Guerlain sinds 2008 de parfumerieën exploiteert. Elk van deze kunstenaars interpreteert het thema individueel, maar doet altijd een beroep op lichte noten zoals citroenverbena, neroli en lavendel. Ze Guerlain Les Eaux kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden en bewijzen dat kwaliteit eeuwenlang meegaat.

Kopnoten:
Bergamot
Neroli
Sinaasappel
Citroen
Citroenverbene
Hartnoten:
Lavendel
Basisnoten:
Rozemarijn
Tonkaboon
Ceder
Parfumeur:
Pierre-François Pascal Guerlain

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten