Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

17 525
toepassen
vandaag tot-43%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet

De geur +

Fris, bloemig, jong en elegant

De Eau de Parfum Spray Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet is sinds de zomer van 2021 verkrijgbaar en heeft een heerlijke bloemige frisheid. Parfumeur Thierry Wasser creëert de elegante en expressieve geur met slechts vijf ingrediënten, maar ze zijn stuk voor stuk absoluut verrukkelijk.

In de topnoot komt de sappige, fruitige peer naar voren met zijn aroma's. Het maakt plaats voor de hartnoot van kruidig-aromatische en lichtjes wrange lavendel, die gecombineerd wordt met zoete jasmijn sambac. De basis gaat verder met de contrasterende maar harmonieuze aroma's van sandelhout en Tahitiaanse vanille.

Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet is voor alle vrouwen die een elegante geur willen dragen. Een eau de parfum dat niet elke andere vrouw draagt en dat haar eigen stijl onderstreept. Het maakt niet uit of deze stijl bestaat uit jeans, jurken of een zakelijke outfit. Met een duidelijk waarneembare sillage en een mooie houdbaarheid is Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet een fascinerende metgezel die past bij alle gelegenheden in de lente en de zomer. Want de Eau de Parfum Spray is rond, harmonieus, elegant en aaibaar, sensueel en heerlijk vrouwelijk. Precies goed als je een fijne geur wilt dragen die dat bepaalde iets uitstraalt, zelfs zonder ruwe kantjes.

Kopnoten:
Peer
Hartnoten:
Lavendel
jasmijn-sambac
Basisnoten:
Tahitiaanse vanille
Sandelhout
Parfumeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten