Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 435
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Vetiver

De geur +

Guerlain Vetiver, de pittig-groene mannengeur

Guerlain Vetiver is een houtachtige, aromatische eau de toilette voor mannen die wordt gekenmerkt door de aromatische geur Vetiver. Guerlain Vetiver eau de toilette werd opnieuw gelanceerd in 2000, maar de oorspronkelijke geur dateert uit het begin van de jaren 1960. Jean Paul Guerlain creëerde persoonlijk deze verfrissend mannelijke en aantrekkelijke mannengeur, waarvan de beproefde geurcompositie is behouden in de nieuwe release.

Guerlain Vetiver opent met een gelaagde topnoot van verfrissende en kruidige aroma's. Nootmuskaat en tabak worden gecombineerd met frisse noten. Nootmuskaat en tabak worden gecombineerd met frisse koriander, mandarijn, neroli, bergamot en citroen om een verkwikkende opening te creëren. De hartnoot van de mannengeur bestaat voornamelijk uit wrange en mannelijke aroma's. Kruidnagel, sandelhout, kruidige noten en notenhout.

Kruidnagel, sandelhout, verschillende wortelaroma's, salie en sandelhout zijn gerangschikt rond de belangrijkste geurcomponent waaraan het parfum zijn naam dankt: Vetiver. De aromatische geur van Vetiver is ook terug te vinden in de basisnoot, die wordt afgerond met smaken van leer, tonkaboon, amber, eikenmos en mirre. Een mix die de geur al lang tot een klassieker heeft gemaakt.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Jean-Paul Guerlain
Jaar van uitgave:
2000

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten