Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Vetiver

De geur +

Guerlain Vetiver, de kruidige geur van groene heren

Guerlain Vetiver is een houtachtige aromatische mannen eau de toilette die volledig gewijd is aan de aromatische geur Vetiver. De Guerlain Vetiver eau de toilette werd in 2000 opnieuw gelanceerd, maar de originele geur dateert uit het begin van de jaren 1960. Jean Paul Guerlain zelf creëerde deze verfrissend mannelijke en aansprekende mannengeur, waarvan de beproefde geurcompositie in de nieuwe uitgave behouden bleef.

Guerlain Vetiver opent met een gelaagde topnoot van fresh and kruidige aroma' s. De nootmuskaat en tabak verenigen zich met verse koriander, mandarijn, neroli, bergamot en citroen tot een stimulerende prelude. De hartnoot van de mannengeur bestaat voornamelijk uit de geur van tint en mannelijk aroma.

cloves, sandelhout, diverse wortelaroma' sn, salie en sandelhout zijn verdeeld rond de hoofdcomponent geur die de geur zijn naam geeft: vetiver. De geur van Vetiver's aromatische geur wordt ook weerspiegeld in de basisnoot, die wordt afgerond met aroma's van leer, tonkabonen, amber, eikenmos en mirre.

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Sinaasappel
Hartnoten:
Peper
Muskaat
Basisnoten:
Vetiver
Ceder
Tonkaboon
Parfumeur:
Jean-Paul Guerlain
Jaar van uitgave:
2000

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 563
toepassen
vandaag tot-40%1