Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain L'Heure Bleue

De geur +

Gemaakt Guerlain in 1912 L'Heure Bleue voor de dames, verwelkomt het zijn drager met een vriendelijke en zachte geur. De geur, die kan worden geclassificeerd als rokerig-zoet, wordt gekenmerkt door mooie bloemige noten. Hier is het de subtiele kruidige noot die de indruk geeft van heerlijke bloemengeuren in combinatie met een harsachtige maar tegelijkertijd zachte noot.

Op een prachtige manier is de parfumeur erin geslaagd om een uitgebalanceerde complexe geurcompositie te creëren uit de topnoten anijs, citroen, nerole, koriander en de hartnoten jasmijn, orchidee, Bulgaarse roos, kruidnagels en viooltjes, evenals de basisnoten vanille, iris, muskus en sandelhout. Niet voor niets maakt dit parfum na de eerste toepassing een aangename romige indruk.

De individuele fijne kruidengeuren zijn aangenaam effectief en laten een zacht gevoel achter op de huid. De geuren worden dus gedragen door een absolute harmonie, zonder dat er vooral een geur opvalt. De perfecte harmonie van alle geuren leidt tot een elegante en zeer fijne geurcompositie. Dit geeft een subtiele toets van het Oosten.

In de regel volstaan enkele swabs van deze geurcompositie en de dame kan urenlang genieten van deze edele geur zonder dat de individuele geuren opdringerig zijn. Al met al is deze creatie een meesterlijke prestatie die inmiddels een klassieker is geworden.

Kopnoten:
Anijs
Bergamot
Hartnoten:
tuinanjer
Neroli
Basisnoten:
Iris
Viooltje
vanille
Benzoë
Tonkaboon
Parfumeur:
Jacques Guerlain
Jaar van uitgave:
1912

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

17 330
toepassen
vandaag tot-34%1