Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

17 435
toepassen
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Mon Guerlain heeft Thierry Wasser een eerbetoon aan Angelina Jolie gecreëerd. Het bloemig-zoete parfum straalt met ingetogen zelfvertrouwen voor vrouwen die aan niemand iets hoeven te bewijzen.

De geur blijft sexy, maar is niet zwaar. Dit wordt benadrukt door de heldere, elegante flacon met de gouden kraag, waarin het roze elixer verleidelijk wacht.

Guerlain Mon Guerlain goedkoop kopen

De geur +

Guerlain Ma Guerlain - betoverende geuren in een unieke parfumcreatie

De betoverende Angelina Jolie inspireerde de parfumeurs van het couturelabel Guerlain tot de geur Guerlain Mon Guerlain, die in 2017 werd gelanceerd. De geur was bedoeld als eerbetoon aan moderne, zelfbewuste vrouwelijkheid en gebruikte ingrediënten van de hoogste kwaliteit in een buitengewone compositie.

Aroma's uit de Provence interageren met oosterse essences om unieke accenten te ontwikkelen met een onweerstaanbare charme. De opening van de geur doet denken aan een warme zomerdag in de velden van de Provence. Het diepe aroma van Carla Lavendel en de sprankelende frisheid van bergamot maken de topnoot van het parfum bijzonder expressief.

De hartnoot fascineert met essences van Arabische jasmijn, die bedauwd wordt geplukt na zonsopgang, en de delicate bloemengeur van iris. De basisnoot wordt ook gekenmerkt door bijzonder elegante accenten. Vanille uit Tahiti harmonieert met wit album sandelhout uit Australië en de subtiel wrange geur van cumarine. Het diepe aroma van sandelhout voegt kracht en karakter toe aan de elegante geuren van de basisnoot. De verleidelijk delicate Tahitiaanse vanille zorgt voor subtiele sensualiteit en maakt de geurcompositie onweerstaanbaar.

Exquise grondstoffen, geselecteerd door de parfumeurs zelf over de hele wereld, en ingrediënten van de hoogste kwaliteit maken de exclusieve geur Guerlain Mon Guerlain intens en indrukwekkend langdurig.

Kopnoten:
Mandarijn
Bergamot
dragée
Hartnoten:
Lavendel
solargeuren
Basisnoten:
Iris
witte muskus
Sandelhout
gezouten karamel
coumarine
vanille
Parfümeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Guerlain Mon Guerlain in vergelijking met de SRP