Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Les Légendaires

De geur +

Guerlain Les Légendaires - Vrouwengeuren met tijdloze schoonhei

Guerlain Les Légendaires is een collectie legendarische vrouwengeuren. Ze tonen de schoonheid van vrouwen in al hun facetten en weerspiegelen zo de liefde zelf. Sinds 1828 creëren uitzonderlijke parfumeurs geuren voor de eeuwigheid. Hun schoonheid en extravagantie worden legendes die onwankelbaar voortleven, zelfs nadat een trend is afgelopen.

Mitsouko, Jicky of Samsara zijn geurnamen die staan voor de exclusiviteit van de creaties van Guerlain. De poederig-bloemige geuren zoals Apres l'Ondée of Champs-Elysées spreken van delicate banden en verleidelijke allure. Chypre geuren zoals Jicky of Mitsouko onthullen een sterk karakter dat nooit helemaal begrepen kan worden. Hete passie wordt belichaamd in geuren als Samsara of Nahema, die gedragen worden door weelderige bloemen en ondersteund worden door ambertoetsen. Elk parfum heeft een unieke schoonheid, een onvergelijkbare luxe en een buitengewone elegantie. De geuren zijn verkrijgbaar als Eau de Parfum of Eau de Toilette.

De flacons van de Guerlain Les Légendaires collectie gaan terug op een ontwerp van Raymond Guerlain uit 1912. Ze hebben een smal, kubusvormig lichaam van helder glas, een rond etiket en een sluiting in de vorm van een omgekeerd, hol hart. De gebogen lijnen symboliseren de Art Nouveau. Elke creatie heeft een andere kleur op het etiket en ook de kleuren van de vloeistoffen zijn verschillend. Met dit ontwerp slaagt Guerlain erin de exclusiviteit en uniciteit van de collectie uit te drukken en het verleden te combineren met moderne transparantie.

De individuele geuren van Guerlain Les Légendaires komen uit de pen van zeer verschillende parfumeurs die door de jaren heen niet alleen legendarische geuren hebben gecreëerd, maar zelf ook legendarisch zijn geworden. Een van de beroemdste is Aimé Guerlain, wiens eerste creatie Jicky de wereld van de geuren veranderde. Jacques Guerlain creëerde Mitsouko, Apres l'Ondée en Liu. Zijn zoon Jean-Paul Guerlain, de vierde en laatste generatie van de familie van parfumeurs, creëerde geuren zoals Samsara, Chant D'Arômes of Nahema. Sinds 2008 is Thierry Wasser de huisparfumeur van Guerlain en creëerde hij de geuren Idylle en L'Initial.

Guerlain is een van de oudste parfumhuizen ter wereld. In 1828 opende Pierre-François Pascal Guerlain zijn eerste winkel en hechtte toen al veel waarde aan de hoogste kwaliteit, wat hem in 1853 de titel van hofparfumeur opleverde. Zijn nakomelingen zetten dit succesvolle pad voort totdat de kinderloze Jean-Paul Guerlain zich in 2002 terugtrok uit het bedrijf. Guerlain Les Légendaires weerspiegelt het buitengewone talent van deze familie en hun erfgoed.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 435
toepassen
vandaag tot-38%1