Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 435
toepassen
vandaag tot-40%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Les Légendaires

De geur +

Guerlain Les Légendaires - damesgeuren met tijdloze schoonheid

Guerlain Les Légendaires is een collectie legendarische vrouwengeuren. Ze tonen de schoonheid van de vrouw in al haar facetten en weerspiegelen zo de liefde zelf. Sinds 1828 creëren uitzonderlijke parfumeurs geuren voor de eeuwigheid. Hun schoonheid en extravagantie worden legendes die onwankelbaar voortleven, zelfs na het einde van een trend.

Mitsouko, Jicky of Samsara zijn geurnamen die de exclusiviteit van de creaties van Guerlain belichamen. De poederig-bloemige geuren zoals Apres l'Ondée of Champs-Elysées spreken van delicate banden en verleidelijke allure. Chypre geuren zoals Jicky of Mitsouko onthullen een sterk karakter dat nooit helemaal transparant is. Hete passie wordt belichaamd door geuren als Samsara of Nahema, die gedragen worden door weelderige bloemen en vergezeld gaan van ambertoetsen. Elk parfum heeft een unieke schoonheid, ongeëvenaarde luxe en uitzonderlijke elegantie. De geuren zijn verkrijgbaar als eau de parfum of eau de toilette.

De flacons in de Guerlain Les Légendaires collectie zijn gebaseerd op een ontwerp van Raymond Guerlain uit 1912. Ze hebben een smal, kubusvormig lichaam van helder glas, een rond etiket en een dop in de vorm van een omgekeerd, hol hart. De gebogen lijnen symboliseren de Art Nouveau stijl. Elke creatie heeft een andere kleur op het etiket en ook de kleuren van de vloeistoffen zijn verschillend. Met dit ontwerp slaagt Guerlain erin de exclusiviteit en uniciteit van de collectie uit te drukken en het verleden te combineren met moderne transparantie.

De individuele geuren van Guerlain Les Légendaires zijn gecreëerd door een grote verscheidenheid aan parfumeurs die door de jaren heen niet alleen legendarische geuren hebben gecreëerd, maar zelf ook legendarisch zijn geworden. Een van de beroemdste is Aimé Guerlain, wiens eerste creatie Jicky de wereld van de geuren veranderde. Jacques Guerlain creëerde Mitsouko, Apres l'Ondée en Liu. Zijn zoon Jean-Paul Guerlain, de vierde en laatste generatie van de parfumfamilie, creëerde geuren als Samsara, Chant D'Arômes en Nahema. Thierry Wasser is sinds 2008 de huisparfumeur van Guerlain en creëerde de geuren Idylle en L'Initial.

Guerlain is een van de oudste parfumhuizen ter wereld. Pierre-François Pascal Guerlain opende zijn eerste winkel in 1828 en hechtte toen al veel belang aan de hoogste kwaliteit, wat hem in 1853 de titel van hofparfumeur opleverde. Zijn nakomelingen zetten deze succesvolle weg voort tot de kinderloze Jean-Paul Guerlain in 2002 met pensioen ging. Guerlain Les Légendaires weerspiegelt het uitzonderlijke talent van deze familie en haar erfgoed.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten