Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose

uitverkocht producten +

De geur +

Tijdloze rozenblaadjes voor een nieuwe generatie vrouwen

De moderne vrouw is sterk, zelfverzekerd en volledig bewust van haar eigen sensualiteit! Met Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose werd in 2019 een geur gecreëerd die deze kwaliteiten perfect belichaamt en een dagelijkse metgezel wordt. Het parfum is een fris bloemenboeket vol met bloemige noten.

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose opent met een fruitige topnoot van appel, mandarijn en zwarte bes. De hartnoot is een mix van bloemen, vers van de zomerweide. De focus ligt op de Bulgaarse roos, waarvan de kleur ook bepalend is voor de vormgeving van het parfum. De hemelse geur wordt gecombineerd met jasmijn, sinaasappelbloesem neroli en echte lavendel. De bekroning is de basisnoot met vanille, sandelhout en witte muskus. Het geeft het parfum een aangename en lichte warmte, die perfect harmonieert met de bloemen- en fruitige noten.

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose is een delicate en vrolijke geur die vrouwen van alle leeftijden een jeugdige sensualiteit geeft. Tegelijkertijd is hij niet al te speels en begeleidt hij de zakenvrouw in de stadsjungle. Guerlain zelf omschrijft hij de creatie als een "ode aan de vrouwelijkheid". Een titel die dit parfum absoluut verdient!

Kopnoten:
Appel
Mandarijn
Zware Aalbessen
Hartnoten:
jasmijn-sambac
echte lavendel
Bulgaarse roos
Neroli
Basisnoten:
vanille
Sandelhout
witte muskus
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 452
toepassen
vandaag tot-37%1