Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 435
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose

De geur +

Tijdloze rozenblaadjes voor een nieuwe generatie vrouwen

De moderne vrouw is sterk, zelfverzekerd en zich volledig bewust van haar eigen sensualiteit! Met Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose werd in 2019 een geur gecreëerd die deze kenmerken perfect belichaamt en een dagelijkse metgezel wordt. Het parfum is een fris bloemenboeket vol bloemige noten.

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose opent met een fruitige topnoot van appel, mandarijn en zwarte bes. De hartnoot is een mix van bloemen, vers van de zomerweide. De Bulgaarse roos staat centraal en haar kleur bepaalt ook het design van het parfum. De hemelse geur wordt gecombineerd met jasmijn, oranjebloesem, neroli en echte lavendel. De kroon op het werk is de basisnoot met vanille, sandelhout en witte muskus. Het geeft het parfum een aangename en lichte warmte die perfect harmonieert met de bloemige en fruitige noten.

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose is een geur die zowel delicaat als vrolijk is en vrouwen van alle leeftijden een jeugdige sensualiteit geeft. Tegelijkertijd is het niet te speels en begeleidt het vakkundig de zakenvrouw in de stedelijke jungle. Guerlain zelf omschrijft de creatie als een "ode aan de vrouwelijkheid". Een titel die dit parfum absoluut verdient!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten