Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 435
toepassen
vandaag tot-43%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Les Absolus d'Orient

De geur +

De Guerlain Les Absolus d'Orient collectie viert de meest kostbare smaken van het Oosten

Met de exclusieve geurserie Guerlain Les Absolus d'Orient heeft het Franse parfumhuis een opmerkelijk eerbetoon gecreëerd aan de schoonheid van oriëntaalse geuren. De buitengewone collectie viert de onmiskenbare smaken van het Oosten, hun exotische weelde en stralende intensiteit. De geraffineerde composities maken gebruik van enkele van 's werelds kostbaarste grondstoffen en laten deze op fascinerende wijze zien.

De Guerlain Les Absolus d'Orient collectie bestaat uit verschillende geuren voor mannen en vrouwen, elk gecentreerd rond een specifieke geur. In Santal Royal is dat elegant sandelhout, dat zijn volle schoonheid ontvouwt in een spannende, contrastrijke compositie.

Epices Exquises daarentegen is een ware explosie van oosterse kruiden. De intense geur doet denken aan een heerlijke kardemomkoffie en combineert vakkundig de warme kruidigheid van zwarte peper met de nobele weelde van oud, mysterieuze patchoeli en elegant sandelhout.

Oud Essentiel is een eerbetoon aan de kostbare oud, misschien wel de meest waardevolle grondstof ter wereld. Het intense aroma wordt vergezeld door lieflijke rozen, elegant leer en kruidige wierook. Een heerlijk moderne versie van oosterse weelde.

In Cuir Intense staat de subtiele elegantie van leer centraal, vergezeld van kostbare houtnoten en fruitig-bloemige osmanthusbloesem. In de stralende Patchouli Ardent is de mystieke, zware patchoeli de ster. De compositie met leer, muskus en roos presenteert de geur op een ongewoon heldere, stralende manier.

De heerlijk rokerige, kruidige Encens Mythique viert wierook in al zijn pracht. Omhuld door sensuele roos en kostbare amber ontwikkelt de geur een heel bijzondere allure. In Musc Noble staat de verleidelijke muskus centraal, ingebed in een spannende compositie met roos en cederhout.

Niet alleen de geurcomposities zelf, maar ook de flacons in de Guerlain Les Absolus d'Orient collectie zijn ware meesterwerken. De prachtige flacons combineren tijdloze elegantie met speelse oriëntaalse details. De flessen hebben een klassieke cilindrische vorm die bovenaan taps toeloopt in een koepel. Het hoogwaardige, zware glas is donker van kleur en licht transparant. Elke geur in de collectie heeft zijn eigen unieke kleur. Het ontwerp wordt versterkt door de gouden, bolvormige doppen en de gouden labels. Deze zijn versierd met uitgebreide arabesken, waarbij elke geur zijn eigen unieke patroon heeft.

De legendarische Zwitserse parfumeur Thierry Wasser zit achter de prachtige geuren in de Guerlain Les Absolus d'Orient-lijn. Als kind leerde Wasser de bijzondere wereld van de parfumerie kennen, omdat zijn vader als chemicus werkte bij Givaudan, een van 's werelds grootste parfumbedrijven. Na het verlaten van de school besloot Thierry Wasser in de voetsporen van zijn vader te treden en liep stage bij Charabot, een Frans parfumbedrijf. Daarna werkte hij een tijdje bij Firmenich en werd uiteindelijk in 2008 benoemd tot huisparfumeur van het traditionele Franse merk Guerlain. Zijn bekendste creaties zijn Chopard pour Homme, Dior Addict, Jil Sander Man en Lancôme Hypnôse, naast talloze Guerlain-geuren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten