Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Les Absolus d'Orient

De geur +

De Guerlain Les Absolus d'Orient collectie viert de meest kostbare smaken van het Oosten.

Met de exclusieve Guerlain Les Absolus d'Orient geurserie heeft het Franse parfumhuis een opmerkelijk eerbetoon aan de schoonheid van oriëntaalse geuren gecreëerd. De buitengewone collectie viert de onmiskenbare aroma's van het Oosten, hun exotische weelde en stralende intensiteit. De verfijnde composities maken gebruik van enkele van de kostbaarste grondstoffen ter wereld en zetten deze op fascinerende wijze in scène.

De Guerlain Les Absolus d'Orient collectie omvat verschillende geuren voor vrouwen en mannen, die elk gericht zijn op een speciale geur. In het geval van Santal Royal is dat elegant sandelhout, dat zijn volle schoonheid ontvouwt in een spannende, contrasterende compositie.

Epices Exquises daarentegen is een ware explosie van de oriëntaalse kruidenwereld. De intense geur doet denken aan een heerlijke kardemomkoffie en combineert vakkundig de warme kruidigheid van zwarte peper met de nobele weelde van oud, mysterieuze patchoeli en elegant sandelhout.

Oud Essentiel is een eerbetoon aan kostbaar oud, misschien wel de kostbaarste grondstof ter wereld. Het intense aroma wordt vergezeld door lieflijke rozen, elegant leer en kruidige wierook. Een heerlijk moderne versie van oosterse weelde.

In Cuir Intense staat de subtiele elegantie van leer centraal, vergezeld van nobele houtnoten en fruitig-bloemige osmanthusbloesem. In de stralende Patchouli Ardent is de mystieke, zware patchoeli de ster. De compositie met leer, muskus en roos presenteert de geur op een ongewoon heldere, stralende manier.

De heerlijk rokerige, kruidige Encens Mythique viert wierook in al zijn glorie. Omhuld door sensuele roos en edele amber, ontwikkelt de geur een heel bijzondere allure. In Musc Noble staat de verleidelijke muskus centraal, ingebed in een spannende compositie met roos en cederhout.

Niet alleen de geurcomposities zelf, maar ook de flacons van de Guerlain Les Absolus d'Orient collectie zijn ware meesterwerken. De edele flacons combineren tijdloze elegantie met speelse oriëntaalse details. De flacons hebben een klassieke cilindrische vorm die bovenaan taps toeloopt naar een koepelvorm. Het hoogwaardige, zware glas is donker gekleurd en licht transparant. Elke geur in de collectie heeft zijn eigen unieke kleur. Het ontwerp wordt verfijnd door de gouden, bolvormige doppen en de labels, die ook goudkleurig zijn. Deze zijn versierd met uitgebreide arabesken, waardoor elke geur zijn eigen unieke patroon heeft.

De legendarische Zwitserse parfumeur Thierry Wasser zit achter de prachtige geuren van de Guerlain Les Absolus d'Orient geurserie. Wasser kwam als kind al in aanraking met de bijzondere wereld van de parfumerie, omdat zijn vader chemicus was bij Givaudan, een van 's werelds grootste parfumbedrijven. Na het verlaten van de school besloot Thierry Wasser in de voetsporen van zijn vader te treden en ging hij in de leer bij Charabot, een Frans parfumbedrijf. Daarna werkte hij een tijdje voor Firmenich en werd uiteindelijk in 2008 benoemd tot huisparfumeur van het traditionele Franse merk Guerlain. Tot zijn bekendste creaties behoren talrijke Guerlain parfums, maar ook Chopard pour Homme, Dior Addict, Jil Sander Man en Lancôme Hypnôse.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 435
toepassen
vandaag tot-39%1