Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

17 439
toepassen
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een icoon van de mannengeuren: Guerlain 1965 Habit Rouge stelde de norm, want het parfum Guerlain ontworpen door de grote meester Jean-Paul was de eerste oosterse mannengeur in de geschiedenis.

Gemaakt als eerbetoon aan de paardensport en de rode ruiteruniformen, is Guerlain Habit Rouge "de rode staartjas" vandaag de dag een van de meest populaire mannelijke composities.

Guerlain Habit Rouge goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Geur van leer en tabak - Guerlain Habit Rouge

Jean-Paul Guerlain creëerde de geur in 1965. Het was de eerste oriëntaals parfum van mannen die op de markt kwam. Het wijkt sterk af van de gebruikelijke mannengeuren uit die tijd, deze zijn eerder fris en discreet. De componenten van Habit Rouge zijn mandarijn, citroen en lavendel, maar ook warme specerijen en leren-achtige nuances. Jean-Paul Guerlain hield zich bij de ontwikkeling van het parfum aan een visie, die hij als volgt omschrijft:" De blauwachtige mist hing aan de rode randen van een bijna ontsnapte zomer. In de verre heide was er nauwelijks hoorbaar geritsel. Het blaffen van honden vermengde zich met de lage tonen van de jachthoorns en doordrong de ochtendfrisheid. Toen verscheen de rode rok van een man in een handomdraai, waarvan de handen de teugels van zijn volbloed energiek omsloten. Was ik gewoon droomde ik? En toch, in de maalstroom van het rode kledingstuk bedwelmende herfstgeuren zwevend, die vermengd zijn met een sensuele geur van leer en tabak. Zo ontstond de Habit Rouge. Habit Rouge is een verleidelijk en uniek parfum. Sommigen houden er niet van, anderen geven hun "verslaving" toe, zelfs vrouwen.

Kopnoten:
Sinaasappel
Bergamot
Citroen
Basilicum
Braziliaans rozenhout
Hartnoten:
Anjer
Sandelhout
Patchoeli
Kaneel
Jasmijn
Cederhout
Roos
Basisnoten:
Labdanum
leder
Amber
Benzoë
Eikenmos
vanille
Parfumeur:
Jean-Paul Guerlain
Jaar van uitgave:
2003

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten