Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 435
toepassen
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een icoon van de mannengeuren: Guerlain zette in 1965 de norm met Habit Rouge, want het parfum dat werd ontworpen door de grote meester Jean-Paul Guerlain was het eerste oriëntaalse mannenparfum in de geschiedenis.

Guerlain Habit Rouge, "de rode jas", werd gecreëerd als eerbetoon aan de paardensport en rode rij-uniformen en is vandaag de dag een van de populairste mannelijke composities.

Guerlain Habit Rouge goedkoop kopen

De geur +

De geur van leer en tabak - Guerlain Habit Rouge

Jean-Paul Guerlain creëerde zijn parfum in 1965 en het was het eerste oriëntaalse mannenparfum dat op de markt kwam. Het verschilt enorm van de gebruikelijke mannengeuren uit die tijd, die eerder fris en subtiel waren. De ingrediënten van Habit Rouge zijn mandarijn, citroen en lavendel, maar ook warme kruiden en leerachtige nuances. Bij het ontwikkelen van het parfum liet Jean-Paul Guerlain zich leiden door een visioen dat hij als volgt beschrijft: "Flarden blauwachtige mist hingen aan de roodachtige randen van een zomer die bijna was vervlogen. Er was een nauwelijks hoorbaar geritsel in de heide in de verte. Het geblaf van honden vermengde zich met de diepe tonen van jachthoorns en doordrong de ochtendfrisheid. Toen, in een flits, verscheen de rode vacht van een man, zijn handen krachtig om de teugels van zijn raspaard. Had ik alleen maar gedroomd? En toch, in het kielzog van de rode mantel zweefden verleidelijke herfstgeuren die zich vermengden met een sensuele geur van leer en tabak. Zo werd "Habit Rouge " geboren. Habit Rouge is een betoverend, uniek parfum. Sommige mensen houden er niet van, anderen geven openlijk hun "verslaving" toe, zelfs vrouwen.

Parfümeur:
Jean-Paul Guerlain
Jaar van uitgave:
2003

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten