Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het eeuwige wiel van het leven: Samsara komt van het Sanskriet en beschrijft de eeuwige cyclus van geboorte en wedergeboorte.

Voor bijna 30 jaar hebben vrouwen zich nu al in de oosterse bloem van Guerlain Samsara van de oude meester Jean-Paul Guerlain gewikkeld.

Le Nez, de neus, is de kleinzoon van de oprichter van het bedrijf en creëerde de geur als eerbetoon aan zijn vrouw, zijn ware liefde.

Guerlain Samsara kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Guerlain Samsara, de Oosterse bloemige geur voor vrouwen

Guerlain Samsara is een exotisch geurend eau de parfum, dat betovert met zijn oosterse en houtachtige geuren. De vrouwengeur Guerlain werd Samsara in 1989 gecreëerd door Jean-PaulGuerlain , die met deze creatie een echte klassieker onder de vrouwengeuren creëerde. Zowel de intense eau de parfum als de lichtere eau de toilette verleiden de drager tot een wereld van exotische kruiden en oriëntaalse aroma's.

Het opent Samsara met Guerlain een verkwikkende lichte en fruitige topnoot van perzik, bergamot en citroen, een romige vleugje patchouli en natuurlijke groene geuren. In het midden van de geur bevindt zich een zuivere bloemige hartnoot, gebaseerd op de aroma's van iris, violet, jasmijn, roos en narcis, aangevuld met licht aromatische wortelaroma's.

Het wordt Guerlain afgerond Samsara met een oriëntaalse basisnoot die aroma's en kruiden uit het Verre Oosten bevat. Fijne iris wordt hier gecombineerd met sandelhout en romige tonkabonen tot een zachte en sensuele basis, die wordt afgerond met de fijnste vanillearoma's, ambergris en een vleugje muskus. Door het samenspel van weelderige en intens exotische aroma's straalt Guerlain Samsara zijn typische oriëntaalse geurkarakter, typisch voor de meeste vrouwengeurenGuerlain , een heel bijzondere vorm van vrouwelijkheid uit. Door de fijne kruidigheid en de doelbewust ingestelde akkoorden Samsara is sensualiteit Guerlain nauwelijks te overtreffen.

Kopnoten:
Groene Accenten
Perzik
Ylang Ylang
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
Iris
Viooltje
wortelaroma's
Jasmijn
Roos
Narcis
Basisnoten:
Iris
Sandelhout
Tonkaboon
muskus
Ambra
vanille
Parfumeur:
Jean-Paul Guerlain
Jaar van uitgave:
1989

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 324
toepassen