Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Patchouli Ardent

uitverkocht producten +

De geur +

Guerlain Patchouli Ardent: Een ontspannende, warme en kruidige zintuiglijke reis die u uitnodigt om u onder te dompelen in de culturen van het Oosten.

Ze heeft een kalmerende, stimulerende en antiseptische werking: van de zoet-kruidige patchoeli-olie wordt gezegd dat ze helende eigenschappen heeft. Guerlain heeft met het parfum Patchouli Ardent 2020 een variatie uitgebracht die de houtachtige geur van de bladeren van de tropische patchoeliplant nog magischer tot zijn recht laat komen: houtachtig en peperig gefacetteerd, gaan de magische geuren een aromatische liaison aan met groene vijg, edele roos, donker leder en sensuele muskusaroma's.

De Guerlain Patchouli Ardent is een van de negen geuren in de uniseks serie Les Absolus d'Orient. Opgericht in 2014 met de geur Santal Royal, is elk van hen een eerbetoon aan de geurschatten van de oosterse traditie. Guerlain Patchouli Ardent draagt de kenmerken van oude culturen waar patchoeli deel uitmaakte van tempelceremonies, rozenwater werd geserveerd als verfrissing en muskusgeuren werden beschouwd als een afrodisiacum. Patchouli Ardent verheft de zachte, aardse, warm-kruidige en balsamico kwaliteiten van alle geurbestanddelen om ze te verweven tot een unieke zintuiglijke reis.

Met frisse vijg, omlijst door rode en zwarte pepernuances, begint de geur liaison Guerlain Patchouli Ardent sprankelend om zijn rijke hart van magische patchoeli, geurige groene ceder en edele Turkse roos te onthullen. Lederachtige muskusnuances onderstrepen de duidelijke facetrijkdom van deze natuurlijke ingrediënten en laten een indrukwekkende geurstaart achter.

Kopnoten:
Roze Peper
Zwarte Peper
Vijg
Hartnoten:
Patchoeli
Turkse-roosabsolue
Ceder
Basisnoten:
leder
muskus
Parfumeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 377
toepassen