Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Nahema

uitverkocht producten +

De geur +

Nahema van Guerlain's Nahema is een geur voor volbloedvrouwen

Guerlain werd geïnspireerd door een oriëntaals sprookje toen hij de naam voor zijn geur Nahema koos. Nahema betekent' vuurmeisje' en er is geen gebrek aan vuur in de bloemige-oriental geur. Het parfum bespuitt met energie en dynamiek en wil precies deze kwaliteiten van zijn drager onderstrepen. De noot is zo indrukwekkend dat zelfs een roos van de Franse kweker Delbard naar de naam van het parfum genoemd werd.

The Fable from 1001 Nights begint met bergamot, groene noten, perzik, roze en aldehyden. Deze fruitige en bloemige mix verfrist zich als een kleurrijk gevulde kom met de zoetste vruchten van de Oriënt. Bulgaars roos, lila, hyacint, jasmijn, lelie van het dal en ylang-ylang stemmen af op de hete, pittige dans van de sluiers. Passievrucht, peru balsem, sandelhout, vanille en vetiver combineren zich tot een verleidelijke, sensuele noot, die doet denken aan de geur van dieproodroos in volle bloei.

Guerlain heeft dit parfum in 1979 gecreëerd. De geur is ook enigszins in overeenstemming met de tijdsgeest, om wild en luid te zijn. A luxurious en weelderige geur, die niet gecreëerd is om een achtergrond te zijn. Gewoon de juiste geur voor volbloedvrouwen die hun grote entree willen verzoenen met een bloemig-orientalistische noot. Guerlain geeft alle vrouwen, met zijn geur Nahema, een enorm boeket van sensuele rode rozen.

Kopnoten:
aldehyde
Bergamot
Groene Accenten
Perzik
Roos
Hartnoten:
Bulgaarse roos
Sering
Hyacint
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Ylang Ylang
Basisnoten:
Passievrucht
Perubalsem
Sandelhout
vanille
Vetiver
Parfumeur:
Jean-Paul Guerlain
Jaar van uitgave:
1979

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 423
toepassen