Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Mitsouko

De geur +

Guerlain Mitsouko, de parfum in chypre-stijl voor vrouwen

Guerlain Mitsouko (Japan voor "Mysterie") heeft een lange geschiedenis. Het parfum stamt uit het begin van de 20e eeuw. Aan het begin van de 20e eeuw, meer en meer mensen in Europa voor Japan en de cultuur van het Verre Oosten enthousiastelingen. Onder verwijzing naar de beroemde opera Butterfly en de hartstochtelijke liefde van een Japanse vrouw voor een Amerikaanse officier die erin beschreven staat, creëerde Jacques Guerlain een creatie, die hij Mitsouko noemde. Met een gepassioneerde en mysterieuze aura heeft de geur miljoenen vrouwenharten sneller laten kloppen.

In de topnoot wordt Mitsouko geopend met een fruity-floral quartet bestaande uit bergamot, jasmijn, rose en citrus. De hartnoot bestaat uit lila, perzik en ylang ylang ylang ylang. In de basis wordt de vrouwengeur afgerond met een combinatie van amber, eiken mos, specerijen, vetiver en kaneel. Een unusual mix, wat de essentie een extraatje geeft en haar onmiskenbaar maakt. Geen wonder dat deze creatie al lang geleden een van de klassiekers onder vrouwengeuren is geworden. Een succesverhaal dat nog lang niet af is.

Kopnoten:
citrusgeuren
Jasmijn
Bergamot
Roos
Hartnoten:
Roos
Abrikoos
Jasmijn
Ylang Ylang
Sering
Basisnoten:
Kruiden
Ambra
Kaneel
Eikenmos
Vetiver
Parfumeur:
Jacques Guerlain
Jaar van uitgave:
1919

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Guerlain Mitsouko met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Expeat1970
Heerlijke geur

Ik heb deze geur onlangs gekocht. Een vriendin had mij deze geur aanbevolen omdat ik op zoek was naar een geur die niet iedereen geeft. Ik ben dolenthousiast!

Commentaar van Anja de Vries
Een heerlijke aparte geur

Een heel fijn parfum wat lange tijd de geur verspreid. Geen chemische geur.Wanneer je je de kleding daags daarna pakt is de geur nog heerlijk aanwezig. Ik gebruik al jaren deze geur.En beveel het iedereen aan.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 324
toepassen
vandaag tot-33%1