Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een magisch moment verborgen in de fles: Guerlain L. Instant Magic is een bloemige, zachte compositie die de drager vervoert in een droomwereld.

White muskus, houtachtige noten en amandel vormen dit onweerstaanbare parfum, geïnspireerd door dat magische moment waarop een droom werkelijkheid kan worden.

Guerlain L'Instant Magic kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Guerlain L. Instant Magic, de poederige zoete vrouwengeur

De vrouwengeur L. Instant Magic uit Guerlain is betoverend sensueel, zacht en aangenaam. De smoothly floral Eau de Parfum betovert met zijn houtachtige geur en een lichte musky touch, waardoor het een tijdloos en vrouwelijk effect heeft. L. Instant Magic van Guerlain opent met een stralend lichte top noot van vlierbes, limoen en citroen. In het hart, met aroma's van mimosa, kruidnagels, viooltjes, freesia en rozen, wordt de bloemige karakter van de geur gecreëerd. De Instant Magic wordt afgerond met een basisnoot van iris, sandelhout, sandelhout, tonkabonen, vanille, cederhout en muskus, die de eau de parfum niet alleen de nodige warmte geeft, maar ook een facet met zich meebrengt dat enigszins Shifty>pluddy is. L' Instant Magic werd in 2007 gemaakt door Guerlain door parfumeur Rands Hammami. L. Instant Magic is een verleidelijk vrouwelijke parfumvariant van de vrouwengeur L. Instant de Guerlain, geïntroduceerd in 2003. Dankzij zijn creatieve mix is deze essentie al lang geleden een echte klassieke geurtussen vrouwengeurtjes geworden.

Kopnoten:
vlier
Limoen
Citroen
Hartnoten:
Mimosa
Anjer
Viooltje
Freesia
Roos
Basisnoten:
Iris
Sandelhout
Tonkaboon
vanille
Cederhout
muskus
Parfumeur:
Randa Hammami
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

17 315
toepassen