Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een magisch moment verborgen in de fles: Guerlain L'Instant Magic is een bloemige, zachte compositie die de drager meevoert naar een droomwereld.

Bergamot, bloemige en houtachtige noten, amandel en witte muskus vormen dit onweerstaanbare parfum, geïnspireerd op dat magische moment waarop een droom werkelijkheid kan worden.

Guerlain L'Instant Magic kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Guerlain L'Instant Magic, de poederige bloemengeur voor vrouwen

Heerlijk bloemig en houtachtig, met een hart van roos, verleidt de damesgeur Guerlain L'Instant Magic. Het parfum van Guerlain maakt deel uit van een lange reeks succesvolle geuren die de goede reputatie van het Franse merk hebben gevormd. Opgericht in Parijs in 1828, staat het merk voor Franse flair en de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteiten worden ook weerspiegeld in het parfum " L'Instant Magic " ("het magische moment"), dat in 2007 werd gelanceerd, waarbij de Engelse spelling van het woord "magic" opzettelijk een moderne toets toevoegt. Het parfum werd gecreëerd door de gerenommeerde parfumeurs Randa Hammami en Sylvaine Delacourte. Terwijl Hammami voor de beroemde Symrise Group werkt, heeft Delacourte haar eigen label. Guerlain L'Instant Magic is een uitdrukking van moderne vrouwelijkheid: sterk en kwetsbaar, zacht en energiek tegelijk.

De geur opent met een frisse topnoot van bergamot, die leidt naar een hart van vers geplukte rozen en lieflijke fresia. De basisnoot ontvouwt zich langzaam, bestaande uit amandelen, hout en witte muskus. De basisnoot rondt de bloemig-frisse compositie af door haar de nodige warmte te geven. Zoals het een parfum van Guerlain betaamt, zijn de sillage en houdbaarheid van deze geur bovengemiddeld. Guerlain L'Instant Magic is de perfecte geur voor de moderne vrouw die haar vrouwelijkheid ten volle beleeft. Het is sensueel en elegant tegelijk en kan zowel overdag als 's avonds worden gedragen.

Het cosmeticabedrijf Guerlain werd in 1828 opgericht door Pierre-François Pascal Guerlain en werd tot 1994 geleid door zijn erfgenamen. De eerste parfumcreatie ontstond in 1853 en heette Eau de Cologne Impériale. Guerlain droeg het parfum op aan keizerin Eugénie ter gelegenheid van haar huwelijk met Napoleon III. De beroemde bijenflacon werd ook bij het parfum ontworpen en is sindsdien een handelsmerk van Guerlain geworden. Bijzonder opmerkelijk is de derde generatie Guerlain met parfumeur Jacques Guerlain, wiens creaties Mitsouko en Shalimar de annalen van de parfumgeschiedenis zijn ingegaan. Jacques Guerlain creëerde ook het legendarische Joy parfum voor de modeontwerper Jean Patou. De parfums van het huis Guerlain worden beschouwd als baanbrekend en hebben vele andere merken beïnvloed. Het huis heeft sinds zijn oprichting ongeveer 300 verschillende parfums op de markt gebracht.

Kopnoten:
Bergamot
Hartnoten:
Freesia
Roos
Basisnoten:
witte muskus
hout
Amandel
Parfumeur:
Randa Hammami, Sylvaine Delacourte
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Guerlain L'Instant Magic met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Riencrehe
heerlijke wintergeur

Ik gebruik deze geur al ca. 2 jaar als wintergeur omdat het een iets "zwaardere" geur is. Ik ben erg tevreden. Prijs is prima. Omdat het een parfum is doe je lekker lang met de 60 ml.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

17 330
toepassen
vandaag tot-31%1